Infradax selecteert Datacenter.com voor colocatie

0
430

Infradax selecteert Datacenter.com voor colocatie

Infradax heeft het datacenter van Datacenter.com geselecteerd om haar essentiële bedrijfskritische managed services te huisvesten. Infradax maakt gebruik van de colocatie services van Datacenter.com in Amsterdam om Backup-as-a-Service en resiliency services te leveren in een betrouwbare, high-availability omgeving.

Infradax, de toonaangevende wereldwijde service- & hardware-partner die oplossingen en services op maat biedt waarmee klanten kosten en risico’s in alle stadia van hun IT-levenscyclus kunnen besparen, heeft Datacenter.com geselecteerd omdat het zeer veilige en energie-efficiënte omgeving voor hun kritieke beheerde services.

Tjeerd van ‘t Veld, Managing Director van Infradax “We bieden cruciale, missie kritieke managed services voor onze klanten, dus de uptime, betrouwbaarheid en veiligheid van ons platform en de data van onze klanten is het allerbelangrijkst. Datacenter.com biedt veel meer zekerheden op deze gebieden dan we zelf kunnen realiseren. Dankzij de diensten van Datacenter.com kan onze organisatie zich focussen op het toevoegen van waarde aan onze klanten.”

“We zijn verheugd Infradax te verwelkomen in onze datacenterfaciliteit in Amsterdam en als nieuw lid van ons partnerecosysteem. Ik kijk er naar uit om met Infradax samen te werken. Ze delen onze waarden van ethische IT en het is voor hen vanzelfsprekend om hun kritieke infrastructuur in ons zwaar beveiligde datacenter in Amsterdam te plaatsen “, aldus Jochem Steman, CEO van Datacenter.com.

Source link

Vorig artikelKPN verkoopt NLDC aan DWS
Volgend artikelAtos maakt energieverbruik ’s werelds meest populaire apps bekend