Contractmanager

0
411

We zijn dé aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten in Nederland. Carrier- en cloudneutraal. Met 60 medewerkers en 6 datacenters opereren we in het hart van de metropoolregio Amsterdam, maar ook in snelgroeiende regionale hotspots Groningen, Eindhoven en Rotterdam. We helpen ruim 300 klanten bij de digitale transitie. Hierin lopen we voorop in Nederland. Bovendien ondernemen we duurzaam én slim, met oog voor de business. Zo zetten we datacenter restwarmte in om gebouwen te verwarmen. Met een vloeroppervlak van in totaal 19.000 m², 26,1 MW opgesteld vermogen en een uptime track record van 99,99999% mag je spreken van uitmuntende zekerheid.

Wil jij onderdeel zijn van een ambitieus bedrijf met groeiambitie? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou!

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en sturing op alle contracten met leveranciers. Dit varieert van een contract voor de koffie automaten tot en met een groot onderhoudscontract voor technische installaties. Om dit te realiseren:

 • Beheer je de leverancierscontractbase en geef je sturing op ons grote facilitair/beheer contract
 • Stuur je op efficiency en verbetering binnen contracten
 • Benchmark je bestaande contracten ten opzichte alternatieven en breng je proactief advies uit voor keuze contracten en samenwerking met leveranciers
 • Selecteer je de juiste leveranciers en voorwaarden vanuit de behoefte van de business
 • (Her)onderhandel je bestaande contracten indien hier aanleiding voor is en laat je de af te sluiten contracten juridisch toetsen
 • Implementeer je nieuwe contracten succesvol in de organisatie
 • Onderhoud je relaties met keyplayers en heb je voortgangsgesprekken met leveranciers in samenwerking met betrokken interne

Je bent omgevingsbewust en in staat om bruggen te bouwen tussen de verschillende afdelingen. Het continu zoeken naar verbeteringen en besparingsmogelijkheden ligt jou uitstekend. Je communiceert open en transparant, bent benaderbaar, integer en hebt een sterke drive en ambitie om te werken aan de ontwikkeling van jezelf en onze organisatie. Verder beschik je over:

 • WO / HBO niveau en 5 – 10 jaar werkervaring
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Uitstekende beheersing Engels in woord en geschrift
 • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
 • Juridische kennis (is een pre)
 • Werken met een ervaren en sterk gemotiveerd team in een dynamische omgeving
 • Een marktconform salaris passend bij jouw ervaring en expertise
 • Een mobiele telefoon en laptop
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
 • Uitstekende pensioenvoorwaarden
 • Volop ruimte voor ontwikkeling binnen een groeiend bedrijf

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelManager Sales
Volgend artikelChief Commercial Officer