New Business Developer

0
576

Wij zijn op zoek naar een New Business Developer die verantwoordelijk is voor het acquireren van new business en klanten

Bij het ontwikkelen van een online werkplek gaat het tegenwoordig om de veiligheid en beschikbaarheid van mensen. Tegelijkertijd wil je kunnen werken op een manier die volledig bij je past. Want dat is nodig om je doelen te behalen.

In onze visie staat extreme veiligheid en maximale beschikbaarheid van ICT-toepassingen centraal. Dat is natuurlijk logisch als je beseft dat ICT-toepassingen bedoeld zijn om je bedrijfsdoelen te helpen realiseren.

Wij vinden dat de inzet van ICT ons moet helpen om onszelf te ontwikkelen. Dat doen we bij ons intern en dat dragen we uit door onze klanten te helpen met het organiseren van hun ICT, zodat zij hun zakelijke dromen kunnen verwezenlijken.

Als New Business Developer ben jij verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten. Het is voor jou de kunst om onze visie en werkwijze op een authentieke manier over te brengen.

Wat ga je doen?

 • Kern blootleggen van het gesprek door eisen, wensen en prioriteiten van de eindklant inzichtelijk te hebben met de drijfveren vanuit bedrijfsdoelstellingen.
 • Zoeken naar nuances waardoor je kan aangeven wat de urgentie is van de prioriteiten die door de eindklant aangegeven worden. Met andere woorden, je kunt motiveren waarom een eindklant bepaalde behoeftes heeft en op welke termijn de behoefte in de beleving van de eindklant ingevuld moet worden.
 • Het kunnen uitdagen van de zienswijze van de eindklant door andere opties neer te leggen en bijvoorbeeld te vragen wat er gebeurt als de behoefte van de eindklant niet op tijd ingevuld wordt. Wat kost het hebben van een probleem?
 • Gesprekken afronden in kernpunten met acties en besluiten. Dit ook vastleggen en communiceren door aan het einde van het gesprek samen te vatten en deze samenvatting met acties en besluiten vast te leggen in een gespreksverslag. Je zult het gespreksverslag ook moeten delen met je gesprekspartner(s) om hen te vragen of je het juist hebt verwoord en of zij aanvullingen hebben.
 • Vanuit het einddoel beredenerend mijlpalen neerzetten in de tijd en hierop concrete afspraken maken met de eindklant. Dit betekent dat je met de eindklant spreekt over een door de gebruikersorganisatie geaccepteerde ICT oplossing en van daaruit terug redeneert naar het moment waarop je je bevindt. Op basis van het terug redeneren laat je de eindklant weten welke randvoorwaarden er ingevuld moeten worden, welke tijdspaden en deadlines hierbij horen en wie op welk moment wat moet doen.

Wat kan jij? Jouw kwaliteiten en ervaring

Aangename gesprekspartner:

 • Luisteren, samenvatten, doorvragen en open registreren.
 • Weten wat je aannames zijn, deze benoemen, bespreken en afstemmen met je gesprekspartner(s).
 • Open, kwetsbare houding

New Business Acquisitie:

 • Je bent in staat om vanuit beschikbaar gestelde systemen voor je zelf leads te genereren.
 • Je hebt geen moeite om je netwerk uit te breiden en vanuit bevlogenheid nieuwe klanten te benaderen.
 • Gestelde dagelijkse targets op telefonische en fysieke afspraken en de daaruit voortkomende gekwalificeerde leads zie jij als een gezonde uitdaging om je New Business doelstelling te behalen.

Wij bieden:

Onze basis arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn gewoon goed geregeld! Maar wij bieden uiteraard meer; een prettige informele werksfeer en een zelfstandige, uitdagende werkomgeving met volop doorgroeimogelijkheden en buitengewoon veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
5 redenen om bij ons te werken:

 • Prima salaris. Niet onbelangrijk.
 • Altijd werken met de laatste technologie. Innovatie staat nooit stil en begint bij ons op de werkvloer.
 • Sprankelende dromen en persoonlijke groei kennen geen beperkingen. Ze worden beloond.
 • Informele werksfeer: geen stropdassen en dure pakken cultuur.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelRonde Tafel Online: GAIA-X
Volgend artikelJunior Servicedesk Medewerk(st)er