Azure Cloud Engineer & Consultant

0
378

Je vindt jouw vak te leuk om alleen een adviserende pet te dragen als Consultant, daarom blijf je graag hands-on aan de knoppen zitten voor onze klanten. Uiteraard is IT een breed begrip, maar jouw IT-hart gaat sneller kloppen van de mogelijkheden met de Cloud gecombineerd met #hosting. Bij ons is er dus geen keuzestress, want als Engineer & Consultant zijnde, heb je bij ons the best of both worlds in de IT.

#Azure Cloud Engineer & Consultant, dit is jouw baan:

Als een ervaren Azure Cloud Engineer & Consultant ben je gewend om nauw samen te werken met onze klanten. Jij bent namelijk de expert om hen te begeleiden en/of te adviseren over de mogelijkheden met de diensten van hybrid en public Cloud. Aan de dynamiek gaat het niet ontbreken, want je bent ook verantwoordelijk voor zowel ontwerpen, implementaties, testen als beheren van de systemen.

Voor jouw beeldvorming: hoe vertaal jij een technisch proces naar concrete mogelijkheden in de Cloud? Onze klanten willen hun infrastructuur in hun bestaande IT-omgeving aansluiten met de public Cloud. Met jouw kennis en expertise ga jij ervoor zorgen dat zij, door middel van de ideale IT-omgeving, hun doelstellingen behalen.

Ook belangrijk, dit ben jij:

Je houdt ervan om dagelijks aan de knoppen te zitten, want jij zorgt ervoor dat de wijzigingen tijdig worden doorgevoerd. Als er een storing is, dan ben je Sherlock Holmes en ga je op onderzoek uit en neem je een deep dive into the technology, zodat de oorzaak wordt gevonden en de storing wordt verholpen. Daarnaast vind je het ook fijn dat het wiel niet elke keer opnieuw wordt uitgevonden en daarom leg je het ook vast. #documentatie Niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s. #collegialiteit

Met jouw #DevOps mentaliteit en kennis van Continious Development & Continious Delivery weet je gebruik te maken van containerization, version & configuration management. Een waardevolle pré is dat je de ins & outs kent van o.a. Microsoft Azure DevOps, Microsoft Azure API Manager, Ansible, Git, PowerShell en Rundeck. Aan gedrevenheid ontbreekt het in ieder geval niet, want de ontwikkelingen in de IT-wereld gaan snel en jij zorgt ervoor dat je up-to-date blijft. #fasterthanlight

Wij hoeven jou niet te vertellen dat je continu onze dienstverlening aan onze klanten probeert te verbeteren, want jij bent voor hen het technisch geweten. Niet in jouw eentje, want jouw team bestaat uit ervaren Engineers met een Linux en/of Microsoft achtergrond. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten optimaal worden ontzorgd als het gaat om hun IT-omgeving. Dit houdt in dat er sprake is van consignatiediensten, want een IT-omgeving stopt niet na 17:00 uur 😉 Uiteraard gebeurt dit pas als je volledig goed geland bent.

Vanzelfsprekend ben je hierdoor communicatief sterk en weet je als geen ander hoe je een technisch verhaal in begrijpelijke “mensentaal” kan vertellen aan alle lagen van een bedrijf. Keep #IT simple

Dit mag je van ons verwachten:

Wij maken onderdeel uit van Orange Business Services, een internationaal IT-bedrijf en onderdeel van het Franse bedrijf Orange. Wij hebben de ambitie om te groeien en wij willen graag dat jij daar onderdeel van uitmaakt.

Daarnaast geloven wij in de kracht van investering en ontwikkeling in onze mensen. Wij zijn benieuwd welke Cloud certificaten (nog) op jouw agenda staan? Wij zoeken namelijk collega’s met een mindset waarin je wil excelleren, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Uiteraard is het financiële plaatje belangrijk en daarover gaan wij in gesprek. Een goede pensioenregeling (werkgeversbijdrage 2/3 deel) en voorzieningen om jouw werk te doen, zoals een laptop en smartphone vinden van wij vanzelfsprekend. Op basis van 40 uur heb je recht op 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld om ervan te genieten.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Het ontvangen van een VOG wordt opgenomen als ontbindende factor in de arbeidsovereenkomst. Als je geen VOG kunt aanleveren, kunnen we je helaas niet aannemen. De kosten van de VOG worden uiteraard vergoed.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Judy Iping via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Judy terecht via judy@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

 

Source link

Vorig artikelPharmaceutical Robots Market Rising at 13.45% CAGR Due to their Packaging Efficiency| Kawasaki Heavy FANUC, KUKA AG, Mitsubishi Electric, ABB, DENSO, Seiko Epson
Volgend artikelBIT-blogs – E-mail bij BIT beveiligd tegen spam en phishing door gebruik van DMARC