BIT-nieuws – Uptime datacenter BIT cruciaal voor kwaliteit van diensten Missing Piece

0
407

ICT-outsourcing specialist Missing Piece kiest in 2020 al tien jaar voor de colocatie dienstverlening van datacenter BIT. De hoofdreden hiervoor is  de uptime van het datacenter. Voor Missing Piece, een organisatie die 5.000 werkplekken beheert van o.a. financieel dienstverleners en accountancy, is de uptime bepalend voor de kwaliteit van de dienstverlening. Met de overeenkomst met BIT wordt dit gewaarborgd. 

Internetconnectiviteit bepalend voor de continuïteit van dienstverlening

Missing Piece huurt bij BIT kastruimte inclusief koeling, stroom en internetconnectiviteit. De internetverbinding is bepalend voor de continuïteit van dienstverlening voor Missing Piece. Dat was daarom het voornaamste technische aandachtspunt bij de keuze voor BIT. Ook is er in de selectie gelet op het stroomverbruik. Wegens de belangrijke rol in de kosten maar ook met het oog op het milieu.

Marco van Dam, co-founder van Missing Piece: “BIT is naar voren gekomen bij een selectie waarin we enerzijds keken naar zaken als continuïteit van de dienstverlening, efficiëntie en performance, en anderzijds naar hoe goed het bedrijf bij ons past. Op dat eerste vlak zijn we heel tevreden. Doorslaggevend in onze keuze trouw te blijven aan BIT is de persoonlijke dienstverlening. We hebben goede contacten, schakelen in korte lijnen en waarderen de betrouwbaarheid waarmee ze afspraken nakomen.”

Walter Jansen, Accountmanager bij BIT: “De samenwerking met Missing Piece is vanaf de start heel plezierig. Direct contact is altijd mogelijk met iedereen in de organisatie over en weer en dat is wel zo fijn.”

Lees de klantcase

Source link

Vorig artikelHuman Capital Management Market Detailed Analysis 2020-2025: Workday, Oracle, ADP, SAP, Microsoft, IBM, Ultimate Software, Ceridian, SumTotal, Kronos, Infor, Talentsoft and Others,
Volgend artikelContactless Payment Market Trends, Share, Industry Size, Growth 2019 to 2025