On-site Datacenter Support Engineer

0
474

Wat ga je doen?

Voor ons groeiende team in Dronten zijn wij per direct op zoek naar een on-site datacenter support engineer – een lange naam voor een uitdagende functie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande én nieuwe klanten voor datacenter & colocatie. Tevens geniet je ervan fysieke werkzaamheden te verrichten omdat je geen hele dagen achter een bureau zal zitten. Er zijn een aantal fysieke werkzaamheden zoals het vervangen en upgraden van bestaande computer hardware, het aanleggen van glasvezels binnen het datacenter en het doen van visuele inspectierondes op airco’s, generatoren, stroomverdelers enzovoorts. Jij als krachtpatser bent enthousiast om ons hierbij te helpen.

Als toevoeging op bovenstaande, bestaat jouw werk uit eerste lijn on-site datacenter support leveren aan onze klanten en het uitvoeren van klantverzoeken middels tickets, telefoon en chat in het Nederlands en Engels. Het gebouwbeheersysteem moet gemonitord worden en je zorgt dat nieuwe en bestaande klant hardware geïmplementeerd wordt. Enkele keren per maand zal ook buiten kantoortijden de telefoon gaan; flexibiliteit is belangrijk omdat we 24/7 opereren. Je bent woonachtig in Dronten of binnen een straal van 10 kilometer zodat bij nood je snel bij het datacenter aanwezig kan zijn.

Wie ben jij?

Het maakt niet uit als je nog geen ervaring in de wereld van datacentra hebt: we begrijpen dat dit een niche vak is. We vinden het belangrijker dat je affiniteit hebt met computer hardware, pro-actief handelt en zelfstandig bent met een sterk gevoel voor dienstverlening. Je zal alles gaandeweg leren (Rome is ook niet in één dag gebouwd) en je bent bereid om aan je eigen ontwikkeling te werken middels je eigen initiatief.

Wat bieden wij?

We bieden je volop de ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen wanneer je bij ons begint. Je krijgt verschillende trainingen en na verloop van tijd wordt er een persoonlijk plan gemaakt voor verdere ontwikkeling waarmee je ook intern kan doorgroeien. Eveneens hebben we opleidingsmogelijkheden met studiebudget binnen een internationale werkomgeving.

Wij snappen als geen ander dat iemand met jou kwaliteiten ook zelf een aantal wensen heeft en je ook gewoon beloond wilt worden voor je werkzaamheden. Zolang het geen blauwe M&M’s zijn, staat het team voor veel open. We houden van gezelligheid (en lusten soms ook wel een biertje).

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Judy Iping via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Judy terecht via judy@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelHow Cloud CDN Market will Grow by 2020-27 Analysis based on Google, AWS, Akamai, CDNetworks, CloudFlare, Limelight, MaxCDN, AT&T and more
Volgend artikelQueue-Free Future – Self Funded Female Start-Up