Hands-On Marketing Manager

0
156

Hoe log jij dagelijks in op jouw werkplek? Vanuit een virtuele werkomgeving of nog op de traditionele manier op een personal computer?

Misschien weet je het niet, maar je gaat er nu wel over nadenken. En dat is precies wat wij zoeken in onze nieuwe Marketing Manager/Meewerkend Voorman/Voorvrouw. Je bent namelijk een hands-on Marketing Guru, die zich helemaal thuisvoelt in de #IT-wereld. Daarnaast hecht je waarde aan de volgende pijlers in jouw vakgebied en heb je jouw successen behaald op het gebied van: lead generation, brand awareness en campagnes.

Marketing Manager, dit ga je doen:

Met jouw branding expertise ga je samen met onze (internationale) marketingcollega’s onze twee labels online nóg sterker in de markt zetten en genereer je kwalitatieve leads, zodat we kunnen blijven groeien. Ook houd jij je bezig met het opzetten en uitbouwen van de online campagnes.

Je bent #creabea, want een pakkende lay-out of campagne creëren is voor jou een koud kunstje. Uiteraard heb je daarbij een scherp oog voor detail, want je weet dat alles telt om iets gaafs te creëren. Google Analytics en Marketing Automation kennen ook geen geheimen voor jou. Kennis met WordPress en Adobe Creative is geen must, maar is zeker een pré.

Toch iets concreter? Dat kan:

  • Must: hands-on mentaliteit en lead generation (Salesforce Pardot) is jouw kracht
  • Je bent onderdeel van het Nederlandse Sales team en rapporteert aan de Sales & Marketing Director
  • Vanuit Marketing jouw Sales collega’s ondersteunen met hun commerciële activiteiten
  • Ontwikkelen en implementeren van marketingprogramma’s (o.a. geautomatiseerde marketingcampagnes in CRM tools)
  • Samen met onze Content Marketeer zorg je ervoor dat onze online communities verder worden uitgebouwd en worden beheerd
  • Beheren en optimaliseren van onze website

Ook belangrijk, wie ben jij?

Jij bent een gedreven en commerciële marketeer (HBO werk- en denkniveau) met verantwoordelijkheidsgevoel en daadkracht, die in staat is om o.a. een marketingplan op te stellen en uit te voeren. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid ben je vanzelfsprekend communicatief sterk (zowel in het Nederlands als in het Engels).

Wij hebben het hierboven al benoemd, maar wij willen het nogmaals benadrukken; wij zijn op zoek naar een hands-on Marketing Guru, die dagelijks bezig is met lead generation, want in een gespreid bedje kom je niet terecht. Echter, wel in een omgeving met veel potentie. Jij bent van nature een ondernemende doener, die ervoor gaat zorgen dat de afdeling Marketing zowel in- als extern zijn statement maakt.

Wat je vooral fijn gaat vinden, is de vrijheid die je gaat krijgen bij ons. Je bent namelijk in staat om je eigen planning te maken, je afspraken na te komen en ook je collega’s daaraan te houden.

Dit mag je van ons verwachten:

We vragen veel en daar krijg je ook zeker wat voor terug. Een zelfstandige, maar vooral veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken voor de twee labels, totaal zo’n 122 FTE, met een persoonlijke en mensgerichte cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Beide organisaties maken onderdeel uit Orange Business Services, een internationaal IT-bedrijf en onderdeel van het Franse bedrijf Orange.

Uiteraard ontvang jij een passend salaris met daar bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en iPhone vinden wij vanzelfsprekend. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen (op basis van 40 uur), krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden!

* Kindly be advised that this position requires native Dutch speakers *

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Judy Iping via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Judy terecht via judy@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelIntelligent Transportation System Market Report Perceives A Fabulous Growth Prospects; Unleashed Market Insights Till 2025 (SARS-CoV-2, Covid-19 Analysis)
Volgend artikelNieuws & Blogs – Privacy Shield ongeldig verklaard door het Hof van Justitie