Go of PHP programmeur

0
400

Wat ga je doen?

Je bent het type dat na een aantal jaren het bouwen van het zoveelste klant CMS of website het wel heeft gezien. Niets mis om te ontwikkelen voor klanten, maar dat heb je nu wel gezien. Nu vind je het tijd voor een echt uitdagend project waarin je jezelf helemaal vast kan bijten. Je komt niet om wat bugs te fixen, je komt om vernieuwing door te voeren waarbij je eigen ideeën worden doorgevoerd. Software ontwikkeling is meer dan alleen wat codes tikken, jou visie is daarvan het bewijs.

In het jaar 2017 zijn wij begonnen met de ontwikkeling van een eigen Web Application Firewall (WAF). Vanaf de grond af aan is er met Go een nieuwe engine gemaakt waarin allerlei eigen gemaakte technologie zorgt voor de beste en snelste WAF. Momenteel (2019) is de eerste versie er en worden daar continu nieuwe features aan toegevoegd. Hiermee is de eerste echte hosted WAF in Nederland ontstaan. Dit jaar zullen de eerste scrubbing centers in het buitenland worden opgezet waarop de WAF filters worden gehost. Kortom, de komende jaren wordt er veel diepgaand pioniers werk uitgevoerd en is er bijna geen dag hetzelfde. Kortom, het is bij ons geen gevalletje meters maken voor de baas, je zult elke dag je skills kunnen inzetten zoals jij dat wilt.

Wie ben jij?

Je huidige vaardigheden bestaan ongeveer uit: De werking van het MVC model; Werken met versiebeer(Git); Je bent bekend met de werking van XML, JSON, RESTful en JSON-RPC; Je PHP en/of Go vaardigheden zijn bovengemiddeld, maar als je een van beide iets minder beheerst dan zijn er een hoop collega’s die je kunnen bijspijkeren. Mits je bereid bent deze de komende jaren je eigen te maken natuurlijk.

Je zit dagelijks op kantoor maar je bent geen gemiddeld kantoor type. Sommigen vinden je maar vreemd, en je hebt een mooi eigen karakter. Op kantoor wil je tussen de andere techneuten gewoon jezelf kunnen zijn en ook je eigen ideeën uitwerken. Dus bij jou geen overdreven gedoe wat nergens over gaat, en ook geen gehijg van onkundige managers van bovenaf in je nek. Tijdens werktijd wil je ook soms vaktechnische evenementen (in het buitenland) bezoeken, de mogelijkheid hebben tot het testen van nieuwe technieken of breed overleg voeren met collega’s. Niet alleen om meer kennis op te doen, maar vooral omdat het leuk en interessant is.

Wat bieden wij?

Deze baan wordt aangeboden binnen de datacenter locatie Meppel waar je samen met 6 andere programmeurs en 4 netwerk engineers de baan van je leven hebt. Je werkt gewoon 40 uur in de week binnen of buiten standaard kantooruren waarin je een gedeelte van een twee wekelijkse Scrum sprint voor je rekening neemt. Dit doe je in een prettige werkomgeving zonder veel hiërarchie en vervelende managers en met een grote hoeveelheid eigen verantwoordelijkheden.

Wij snappen als geen ander dat iemand met jou kwaliteiten ook zelf een aantal wensen heeft en je ook gewoon beloond wilt worden voor je werkzaamheden. Zolang het geen blauwe M&M’s zijn staat het team voor veel open.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Judy Iping via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Judy terecht via judy@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelNieuws & Blogs – Banken hebben biometrische gegevens op het oog
Volgend artikelNieuws & Blogs – Het Privacy Shield ligt in stukken, hoe bescherm ik mijn gegevens nog?