Tuxis B.V. – Klancase Codesk

0
345

Bron: Tuxis B.V.

Top-spec hardware zonder eigen beheer

Standaard IaaS-oplossingen voldoen niet voor onze diensten, weten we uit ervaring. Zelf kopen bleek enige jaren geleden de oplossing, maar het beheer van eigen hardware de virtualisatie in een datacenter koste ons te veel tijd en focus. Toen alles aan vernieuwing toe was gingen we op zoek naar andere oplossingen. Daarin hebben we bekende spelers als Vmware, Nutanix, Hyper-V, Dell en Lenovo bekeken, omdat die qua functionaliteit zeker aan onze eisen konden voldoen. De TCC van Tuxis echter, was 

dé oplossing. Dezelfde functionaliteit, zo bleek na uitvoerig testen, maar dan volledig beheerd en met lagere kosten door slimme software defined oplossingen in de TCC.
De flexibele hardware met de gewenste ‘top-specs’ is 100% eigendom van CoDesk en de installatie en het technisch beheer laten we volledig aan Tuxis over. Zij hebben onze nieuwe hardware op drie geografisch gescheiden locaties turn-key opgeleverd in een active-active-active- configuratie. Dat biedt de meest veilige, redundante databescherming met alle data op drie locaties in real time.”

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

– Advertisement –

Source link

Vorig artikelNieuws – .nl in de spotlight: jas.nl
Volgend artikelTuxis B.V. – KOP ICT kiest voor Corporate Cloud van Tuxis