Tuxis B.V. – Tuxis ontwikkelt TCC-edge

0
392

Bron: Tuxis B.V.

Onafhankelijk

De flexibiliteit van de cloud is gemeengoed maar de capaciteit is niet beschikbaar op de plek waar het nodig is. Vanuit wetgeving, certificering of gezond verstand is beveiliging, databehoud, flexibiliteit, controle en snelheid noodzakelijk voor een toekomstvaste omgeving. Eigen infrastructuur opzetten om al deze eigenschappen in te vullen lijkt de logische keuze. Dat vergt dan weer expertise, ervaring en mankracht.

Beschikbaar

Doordat we de eigenschappen van het TCC toepassen in het TCC-edge is er een hardware onafhankelijke redundante omgeving die met u meegroeit waar u geen omkijken naar heeft. Het TCC-edge is software defined. Hierdoor wordt data realtime 3x weggeschreven en uitval van apparatuur automatisch afgevangen. Het geheel wordt 24×7 bewaakt en er wordt ingegrepen bij verstoringen. De maandelijkse kosten bestaan uit vaste eenheden dus dat maakt de ICT begroting eenvoudig.

Wel héél eenvoudig

Voor het leveren van een TCC-edge levert u aan ons of een TCC specialist aan hoeveel rekenkracht, werkgeheugen en opslag u nodig hebt. Dezelfde dag krijgt u een offerte en in samenwerking met gespecialiseerde partners kan uw omgeving binnen 3 weken op de gewenste locatie staan.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

– Advertisement –

Source link

Vorig artikelTuxis B.V. – Uw eigen private cloud kopen breekt de markt open, aldus de Sint.
Volgend artikelNieuws & Blogs – Sharing is (not) caring: privénummers online aangeboden