Tuxis B.V. – Hostingprovider Cyberfusion migreert naar de Private Cloud

0
389

Bron: Tuxis B.V.

Het TCC voorziet in alle eisen. Uitbreiding van de private cloud gebeurt live en hardwarefalen (of zelfs uitval van een heel datacenter) zal nooit voor langdurige uitval zorgen. In het TCC is hardware ondergeschikt en daardoor leverde hardware met dure redundantie en supportcontracten geen toegevoegde waarde. De software bepaalt hoe de hardwarecapaciteit wordt gebruikt. Daarnaast vertrouwt Cyberfusion op de kennis en kunde van Tuxis om de private cloud volgens de beste standaarden te onderhouden.

Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie en controle alléén mogelijk is met eigen infrastructuur. Het bedenken, bouwen, onderhouden en beheren van hardware is niet onze ‘core business’.  Daarentegen heeft eigen infrastructuur als voordeel dat het voordeliger is en dat we zelf het kwaliteitsniveau bepalen.

Door onze private cloud te laten beheren door Tuxis hebben we het beste van beide werelden: we houden alles in eigen hand, maar we kunnen ons wel richten op het doorontwikkelen van onze hostingoplossingen.

– Yvan Watchman, Cyberfusion –

De gehele infrastructuur van Cyberfusion draait nu volledig redundant real-time, verspreid over drie datacenters. Klanten van Cyberfusion merken dit aan constante prestaties en extreem hoge beschikbaarheid.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

– Advertisement –

Source link

Vorig artikelTuxis B.V. – DNSSEC: nóg veiligere DNS met een digitale handtekening
Volgend artikelTuxis B.V. – Ceph is dead, long live Ceph!