Relined – Relined Fiber Network verhuist naar nieuw pand om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren

0
338

De overstap naar een groter kantoor ligt in lijn met de ambities van Relined.

Relined is een organisatie die zich wil blijven ontwikkelen. Deze stap doet recht aan de huidige en toekomstige ambities van Relined. Om groei te kunnen blijven realiseren, hebben we onder andere extra vierkante meters nodig. Op deze manier kunnen we onze relaties optimaal blijven bedienen” – Kristel Landa, Managing Director Relined Fiber Network.

De timing van de verhuizing is tweeledig. Enerzijds past het bij Relined’s ambitie om te groeien. Anderzijds is het om meer ruimte te creëren in tijden van corona. Relined wil een veilige werkplek voor zijn medewerkers. Eén waar meer mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn, maar waar wél zonder enige moeite de 1,5 meter afstand – en alle andere richtlijnen – gewaarborgd kunnen blijven. Dit wordt uiteraard pas in werking gesteld als het RIVM aangeeft dat op kantoor werken weer mogelijk is. Op dit moment is thuiswerken de norm bij Relined.

Relined is en blijft gevestigd op een gunstig gelegen locatie aan de Clarissenhof in Vianen, eenvoudig te bereiken vanaf de A2. Het nieuwe pand bevindt zich namelijk letterlijk op een steenworp afstand van het oude: het staat ertegenover.

Over Relined Fiber Network

Relined is al meer dan 17 jaar leverancier van Dark Fiber in Noordwest Europa. De organisatie is in 2003 opgericht om de onbenutte capaciteit van ProRail en TenneT te vermarkten, later is het netwerk uitgebreid met een metronetwerk in Amsterdam en in 2017 met het netwerk van BT. Daarnaast is Relined sinds 2017 met een landelijk netwerk in Duitsland actief, inclusief een metronetwerk in Frankfurt én levert het sinds 2019 Dark Fiber verbindingen via een zeekabel van Nederland naar Denemarken.

De organisatie heeft in de afgelopen 17 jaar een mooie groei doorgemaakt en beschikt inmiddels over meer dan 30.000 kilometer aan netwerk. Maar Relined heeft grote ambities en wil zijn dienstverlening blijven optimaliseren. De organisatie zal dan ook continu in beweging blijven.

Nieuwe adresgegevens

Relined B.V.
Clarissenhof 5 D
4133 AB Vianen

Source link

Vorig artikelNieuws & Blogs – Trackt advertentiestandaard aan het kortste eind?
Volgend artikelDigiState – Loyale developers verdienen royale beloningen