NorthC benoemt Bart van Aanholt tot Chief Commercial Officer

0
604
NorthC benoemt Bart van Aanholt tot Chief Commercial Officer

Van Aanholt ziet de regionale focus van NorthC als een belangrijke USP en als vertrekpunt voor het uitbreiden van regionale samenwerkingsverbanden. “De propositie en strategie van NorthC is erop gericht om klanten in de regio de digitale infrastructuur en diensten te bieden die ze nodig hebben, dichtbij en afgestemd op de lokale behoeften. Die propositie wil ik verder versterken en uitbouwen, zodat klanten bij ons en onze regionale partners terechtkunnen voor alle zaken die nodig zijn voor een solide digitale strategie, van connectiviteit en hybride clouddiensten tot backup en security.”

“In Bart van Aanholt hebben we een ervaren professional met een zeer lang track record in de ICT-industrie aangetrokken. Ik ben ervan overtuigd dat zijn kennis en ervaring een belangrijke bijdrage gaan leveren bij het realiseren van onze groeidoelstellingen en bij het aanboren van nieuwe markten”, zegt Alexandra Schless, CEO van NorthC. “Wij willen onze regionale focus verder versterken en onze klanten ondersteunen en ontzorgen bij hun digitale transformatie. Dat gaan we doen met een sterk en compleet ecosysteem van partners, carriers en cloudaanbieders. Bart gaat een belangrijke rol spelen in het sluiten van nieuwe partnerschappen en het verder aanscherpen van onze strategie. Daarnaast gaat hij zich ook bezighouden met internationale partners en klanten.”

Bart van Aanholt is getrouwd en woont met zijn vrouw en dochter in Amstelveen. In zijn vrije tijd is hij vaak op de tennis- of golfbaan te vinden.

Source link

Vorig artikelHoe kan een externe datacenterpartner bijdragen aan de digitale transformatie in de zorg?
Volgend artikelDatacenter outsourcing in de zorg