Frontend Developer

0
23

Eén van de meest belangrijke functies binnen het bedrijf staat open: Frontend Developer. We groeien hard en we hebben wilde plannen. Daarom zoeken we iemand die met ons kritisch door de website gaat en verbeteringen zoekt om de gebruikerservaring naar het hoogste niveau te brengen.

Jij roept niet alleen ‘dit wil ik’ (dat doen de marketeers al namelijk) maar ‘dit maak ik’. Jij gaat mee in de creaties van de marketeers en designers, maar je blijft kritisch. Jij maakt niet iets ‘omdat het je is opgedragen’, want wanneer je met jouw ervaring andere mogelijkheden ziet, dan ga je eerst sparren met je team. Daarnaast: bugs happen (dit weet jij, dit weten wij) hoe je hiermee omgaat vinden wij belangrijker. Je houdt je code netjes en documenteert je processen.

Wat belangrijk is om te weten, is dat we tussen een start-up en scale-up fase in balanceren. Dit is heel mooi, maar het brengt ook dagelijks uitdagingen met zich mee. Je werk is daarom zeer afwisselend! Dit moet natuurlijk wel je ding zijn. Daarnaast werk je nauw samen met onze online marketeers, dit moet ook wel je ding zijn (we kunnen ons trouwens niet voorstellen dat dit niet je ding zou zijn).

Wat verwachten we van je?

 • Ervaring met HTML, CSS / SCSS en JavaScript
 • Ervaring met populaire tools als Bootstrap en jQuery
 • Ervaring met een een server side taal als PHP
 • Een goed oog voor UI/UX
 • Kennis van Git, NPM & Gulp
 • Dat je zin hebt om met ons mee te groeien van StartUp naar ScaleUp

Wat bieden we je?

 • Genoeg geld
 • Meer dan genoeg vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Een pensioenregeling
 • Laptop/MacBook & telefoon van de zaak
 • Een reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks studie/cursus budget
 • Lunch van de zaak
 • VrijMiBo inclusief pooltafel en darts

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel. Voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link