Technisch Sales Consultant

0
312

Als technisch sales consultant ben je zeer goed op de hoogte van IP-netwerken, server omgevingen en datacenter-technologieën. Hoewel je misschien niet meer zelf alles technisch zou kunnen inregelen, weet je er zoveel van dat je gewoon mee kan praten met onze engineers, maar ook met onze technisch georienteerde klanten.

Wie ben jij?

Je kan goed luisteren naar de wensen en eisen van de klant, je bent in staat om creatieve en praktische oplossingen te verzinnen. Uiteraard sta je er niet alleen voor, want je kan altijd overleggen met je collega’s of leveranciers.

Het doornemen en beoordelen van kleine en grote RFP documenten is voor jou gesneden koek. Het creëren van een professionele en correcte reactie erop is de charme van dit werk, zeker wanneer, ondersteund door collega’s, de opdracht onze kant op komt. Uiteraard blijft het daar niet bij, want tijdens de implementatie fase, en zelfs erna, blijf je betrokken bij het project. Immers, je staat voor wat je bedacht hebt en het contact houden met de klanten vind je juist interessant.

Om altijd de beste afwegingen op technologisch vlak te kunnen blijven maken, houd je jezelf natuurlijk scherp door het lezen van vakliteratuur, onderzoek te doen naar nieuwe technologieen en door veel met je collega’s samen te werken.

Jouw kennis en/of ervaring

  • Commerciele inslag, verstand van techniek
  • goede communicatieve eigenschappen
  • analytisch, creatief, nieuwsgierig
  • probleemoplossend vermogen
  • nauwkeurig en assertief
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • een representatief voorkomen
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • in bezit van rijbewijs B

Wat ga je doen?

De diensten die wij leveren op het gebied van netwerkinfrastructuren en security zijn afhankelijk van een kwalitatieve en betrouwbare cloud omgeving. De eisen die hier aan gesteld worden zijn hoog en de wensen zijn talrijk. Samen met je collega’s ga je zorgen voor passende oplossingen, zodat wij de beste diensten aan onze klanten kunnen blijven leveren.

De wens van de klant staat voorop. Je krijgt dus te maken met uiteenlopende wensen en technologieën. Voor klanten die bijvoorbeeld behoefte hebben aan een private cloud omgeving werk je samen met je netwerk- en security collega’s om complete omgevingen te ontwerpen en te implementeren.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelNieuws – .nl in de spotlight: likeapostcard.nl
Volgend artikelSIDN Labs – Afstudeeronderzoek: proactieve herkenning van domeinmisbruik