Sales Support

0
353

Dit bedrijf zoekt een betrokken sales support medewerker. Als sales support medewerker ben jij, samen met de account managers, verantwoordelijk voor de commerciële successen van de organisatie. Als regisseur voel jij je helemaal thuis op kantoor en ga je voor het beste resultaat. Omdat dit bedrijf altijd kiest voor maatwerk oplossingen voor haar klanten is geen dag hetzelfde. Je zorgt ervoor dat de commerciële communicatie up-to-date is. Offertes en orders verwerk je in onze systemen, je zorgt ervoor dat sales aanvragen worden gecategoriseerd en houdt de vinger aan de pols bij lopende salesprocessen.

Wie ben jij?

Dat je klantgericht en communicatief bent is vanzelfsprekend. Door een pro-actieve instelling en het contact met onze relaties signaleer je commerciële mogelijkheden. Je denkt na over onze werkwijze en geeft aan waar dat wellicht slimmer kan, want alleen door onszelf te blijven verbeteren creëren we mogelijkheden voor de klant.

Je hebt aantoonbare ervaring met lopende sales processen en bent gewend om met meerdere account managers samen te werken en hen werk uit handen te nemen. Je bent voldoende op de hoogte wat een ICT-infrastructuur is en welke termen gebruikt worden.

Jouw kennis en/of ervaring

  • bekend met office- en erp-systemen
  • daadkrachtig en stressbestendig
  • accuraat, zorgvuldig en communicatief vaardig
  • beheersing van Nederlands en Engels, pre ook Duits of Frans
  • aantoonbare ervaring met sales support
  • ervaring met ICT infrastructuren is een pre
  • woonachting in de omgeving van Almere
  • veelzijdig werk

De projecten zijn veelzijdig, van het inrichten van een relatief eenvoudig netwerk tot het implementeren van complexe infrastructuren voor verschillende Europese vestigingen. Alle aanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten komen als eerste bij sales binnen. Jij bent het aanspreekpunt voor accountmanagers en voor onze klanten, je verstrekt de bijzonderheden over de afhandeling van een offerte of order. Jij zorgt ervoor dat de offertes worden opgepakt en dat de administratie up to date is.

Hierdoor behoud je overzicht en heb je contact met alle betrokken partijen. Je stelt prioriteiten en bewaakt de voortgang.

Hier telt alleen het beste resultaat voor de klant. Vanuit jouw pro-actieve houding denk je mee en draag je ideeën aan over hoe we onze processen en procedures kunnen blijven verbeteren, jouw inbreng is voor ons belangrijk.

Dit is een aantrekkelijke werkgever. Naast een goed salaris krijg je de nieuwste MacBook, iPhone en een Apple Watch. Met regelmaat is er op kantoor een stoelmassage en dagelijks krijg je een uitgebreide lunch. De werksfeer is informeel, we zijn nu eenmaal geen hele grote club.

We werken hard omdat we willen dat onze klanten elke dag de kwaliteit krijgen die zij mogen verwachten, maar daarbij is het het belangrijkst voor ons dat jij plezier hebt in je werk. Daarom is er altijd ruimte voor een praatje of spelletje met elkaar. Ben je sportief? Dit bedrijf heeft een fanatiek squash-team en met regelmaat organiseren we een bootcamp. De fanatiekelingen onder ons doen ieder jaar mee aan de WTC-trappenloop – hoger op komen lukt dus altijd! Naast al dat sportiefs zijn er ook andere uitstapjes met elkaar zoals een etentje, een verrassende workshop of een motortocht. Heb jij nog een leuk idee? Kom maar op, we zijn overal voor in.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelTuxis B.V. – Januari was me het maandje wel
Volgend artikelAWS News Blog – New – Amazon Elastic Block Store Local Snapshots on AWS Outposts