De eerste partnerships van Dutch Cloud Community

0
318
Blog van Simon Besteman

Naast leden heeft Dutch Cloud Community ook een gemeenschap van partners waar we nauw mee samenwerken. Die partnerships zijn voor ons van hele grote waarde. Het zijn veelal (maar niet uitsluitend) toeleveranciers aan de sector, die DCC (en nu nog DHPA en ISPConnect) zien als een channel om te communiceren met de bedrijven in onze achterban.

Voor ons is het partner netwerk een onmisbaar onderdeel van de brede community van de cloud en hosting sector. Zij voeden ons met kennis en informatie voor de webinars, de nieuwsbrieven, de rapporten en onderzoeken die we maken. Zij leveren sprekers voor de evenementen die we organiseren.

De eerste partners van Dutch Cloud Community

Het zijn ook onze partners die het mogelijk maken om evenementen te organiseren. Zonder hen geen TechFest, geen Dutch Night@CloudFest, geen zomer BBQ. Wij hebben onze partners nodig, en we doen ons best om ook voor hen ervoor te zorgen dat de relatie productief en waardevol is.

In deze eerste fase van de nieuwe brancheorganisatie zijn we bezig de netwerken van ISPConnect en DHPA over te brengen naar Dutch Cloud Community. En ik meld met trots dat de eerste partners van DCC inmiddels een feit zijn:

Dataplace, aanbieder van datacenter diensten op inmiddels 6 locaties door heel Nederland, was de eerste die de overstap maakte. Paul Faas heel erg bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt!

Met Ynvolve, onafhankelijk leverancier van hardware en IT diensten hebben beide partijen al vele jaren een relatie waar we heel blij mee zijn. En we verheugen ons erop on nog vele jaren met jullie samen te werken Than Le en Martijn Niessen.

De derde partij die er in die eerste weken bij is gekomen is ook een goede bekende voor iedereen in de sector: Kingston Technology. We hebben al veel samen gedaan, en we gaan de komende jaren nog heel veel leuks doen met elkaar Miriam Brown en Ferdi van der Zwaag! Ook jullie: bedankt voor het vertrouwen!

En dan moet ik natuurlijk ook onze oude vrienden van ICTRecht noemen. Steven Ras, Arnoud Engelfriet en Peter Kager zijn al sinds de oprichting van DHPA en ISPConnect ons juridisch geweten, en de brein achter de AVG helplijn en de juridische advies loketten van de brancheorganisaties!

Het begint nog maar net

De komende weken gaan er nog een aantal partnerships tussen Dutch Cloud Community en mooie bedrijven uit het ecosysteem komen. Geleidelijk aan zullen beide netwerken in één smelten. We zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via de nieuwsbrief, en via onze social media.

Een oproep aan de leden: als er in jullie netwerk een bedrijf zit waarvan je denkt dat er een wederzijds belang kan zijn van samenwerken met Dutch Cloud Community, breng ons dan in contact om een oriënterend gesprek te houden. Partnerships met de Dutch Cloud Community zijn zeker interessant!

Vergeet niet: De LinkedIn en Twitter accounts van ISPConnect en DHPA gaan migreren naar @dutchcloudcomm en de Dutch Cloud Community Linkedin.

Volg ons ook daar, sluit je aan en wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de Dutch Cloud Community!

PS: Heb je onze nieuwsbrief nog niet ontvangen? Meld je dan aan in de Footer van deze website en check je SPAM-folder. 

– Advertisement –

Source link

Vorig artikelNieuws – .nl in de spotlight: shaira.nl
Volgend artikelSick of video chats? Your remote working apps will get an upgrade this year