Junior en Medior Systeembeheerder Windows

0
322

Begrijp jij de wensen van de klant en zet jij hem of haar graag centraal? Ben je graag in control en voorspel je bottlenecks? Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen? Dan ben jij de IT-professional die wij zoeken!

Functieomschrijving
Voor deze fulltime functies zijn wij op zoek naar (ervaren) Windows systeembeheerders, voor wie het beheersen van systemen meer is dan een manier om een boterham te verdienen. Wij zijn op zoek naar de personen die graag hun steentje bijdragen om de systemen van onze klanten, die in veel gevallen gebruik maken van onze datacenter-onafhankelijke cloud-infrastructuur, op en top te laten functioneren.

Als Systeembeheerder houd jij je proactief bezig met het monitoren, beheren en optimaliseren van de systemen. Je draagt zorg voor de continuïteit van de gegevensverwerking, handelt eerste-, tweede- en/of derdelijns supportmeldingen af waarbij je ervoor zorg draagt dat de afgesproken service levels worden nagekomen.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Installeren, configureren, monitoren en beheren van Windows-systemen;
  • Eerste-, tweede- en/of derdelijns support;
  • Inregelen en testen van disaster recoveryscenario’s;
  • Rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;
  • Adviseren  en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatieplannen;
  • Initiëren en uitvoeren van migratie- en upgradetrajecten.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), woont in de omgeving van Nieuwegein en hebt een MBO/HBO- werk en denkniveau. Je bent communicatief vaardig en stressbestendig. Je hebt relevante certificeringen voor producten als; Microsoft, VMware en/of Cisco en je hebt de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Daarnaast voel jij je aangesproken door onze kernwaarden:

  • Continuïteit;
  • Kwaliteit;
  • Betrokkenheid;

Over ons
We zijn specialist in IT-continuïteit. Wij hosten bedrijfskritische applicaties voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun kernapplicaties.

Hosting in de breedste zin van het woord. In het ene geval is de flexibiliteit van de grote publieke cloudaanbieders (AWS, Microsoft Azure of Google) een uitkomst, maar soms vragen wet- & regelgeving of specifieke eisen om een private hostingoplossing. In onze cloudinfrastructuur  bieden we onze opdrachtgevers volledige controle over hun applicaties en data. De vereiste IT-continuïteit is het belangrijkste uitgangspunt om tot de voor u best passende hostingoplossing te komen.

Sinds 1977 bedienen wij onze opdrachtgevers, onafhankelijk van derden. Samenwerkingen van vijftien jaar en KTO-beoordelingen van een negen zijn geen uitzondering. Daar zijn wij trots op.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelA second Google A.I. researcher says the company fired her.
Volgend artikelWhat is Clubhouse?