C & Python Developer

0
406

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een C & Python developer die ons ontwikkelteam wil versterken bij het werken aan onze hosting omgevingen.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het development team, waar je voor ons hosting platform de lead developer bent. De standplaats is Lelystad, maar sinds Corona werken we remote. Dat blijven we daarna ook grotendeels doen.

Wel vinden we het belangrijk dat we elkaar ook fysiek ontmoeten. Zodra dat weer mogelijk is, zullen we dat 1 a 2 dagen per week doen. Zo bouwen wij verder aan ons platform en ontwikkelen het hele jaar door aan nieuwe ideeën en producten.

Wij werken in multidisciplinaire projectteams. Dat betekent dat je ook samenwerkt met product managers en collega’s van klantbeleving. We hebben een zeer ervaren developer in huis die het hosting platform opgezet heeft. Hij is voor jou een belangrijke sparringpartner.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken en bovenal werk je veel met de nieuwste technieken. Wij vinden het leuk om alles net even anders te doen dan de rest!

Wat bieden wij?

Wij hebben een erg toffe informele en creatieve werkplek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken gebruikmakend van een mooie stack in een jong en beetje gek bedrijf.

Niet geheel onbelangrijk zijn de uitstekende arbeidsvoorwaarden die we hebben, zoals een studiebudget, een goede bonusregeling en een premievrij pensioen.

Functievereisten

Welke technieken vragen we?

  • Gedegen kennis van en werkervaring met de C is een must
  • Gedegen kennis van en werkervaring met Python is een must
  • Goede kennis van en werkervaring met Apache, Varnish, HAProxy, Consul en MariaDB
  • Kennis van en werkervaring met Amazon AWS, met name: IAM, VPC, EC2, RDS, Route 53, CloudWatch, Lambda, S3
  • Kennis van en werkervaring met Debian GNU/Linux
  • Kennis van en werkervaring met LXC of vergelijkbare containertechnologie
  • Kennis van en werkervaring met TCP/IP netwerken in gevirtualiseerde omgevingen
  • Kennis van en werkervaring met NFS servers en clients
  • In staat om met een architecturale blik naar een platform te kijken en te bepalen wat er nodig is om het (structureel) te verbeteren of aan te passen waar nodig

Wat vragen we verder van jou?

Dat je met deze technieken wil werken, je analytisch bent en je graag experimenteert. Iemand die gewoon doet, fouten durft te maken en daarvan leert!

Je kritische blik gebruik je om jezelf continu te dwingen om jezelf en je team te verbeteren. Je werkt graag in teamverband en multidisciplinair werken vind je prettig. Verder is je Engels bijna net zo goed als je Nederlands en waarderen we het als je:

  • beschikbaar bent voor 40 uur
  • humor hebt en positief bent ingesteld
  • het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen en jezelf daarom op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelAWS News Blog – Reduce Unwanted Traffic on Your Website with New AWS WAF Bot Control
Volgend artikelNieuws – .nl in de spotlight: volaremotoren.nl