Business Manager AI & Robotica B2B

0
320

We zijn een jong, ambitieus ingenieursbureau en een social enterprise. Winst maken is net zo belangrijk als ons andere grote doel: duurzaamheidsproblematiek oplossen met Robotica en AI. Inmiddels hebben we de benodigde kennis en kunde in huis om bedrijven te helpen innoveren. Nu is het tijd om echt impact op schaal te maken! Hoe? Door in deze fase nog harder te groeien. Eerst in Nederland, daarna over de grenzen.

Daarom zoeken wij een Business Manager, een commerciële kartrekker met een actief netwerk. Bij aanvang is je primaire taak het creëren van een gevarieerd klantenportfolio. Dit doe je door nieuwe opdrachten binnen te halen en door bestaande relaties te beheren.

Samen met onze engineers werk je aan high-tech oplossingen voor onze klanten. Daarom help je ook met het werven van medewerkers. Zo bouw je gelijk een team op. En dat komt goed uit, want jij gaat dit team op termijn ook leiding geven wanneer wij verder opschalen.

Je ondersteunt jouw teamleden bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden en zorgt dat ze aan uitdagende projecten werken. Daarnaast draag je bij aan team building activiteiten: bbq’s, borrels, game nights, sportactiviteiten en – zodra het kan – leuke teamtrips. Uiteindelijk zul je jouw eigen business cel leiden en uitbouwen. Kortom, een zeer gevarieerde en belangrijke rol met veel vrijheid voor invulling.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. We bestaan uit een zeer gemotiveerd en hecht team met verschillende achtergronden, forse groeitargets en de wens om echte, duurzame impact te creëren. Wat ons verbindt is de wil om een gezonde en duurzame wereld te realiseren door slim gebruik te maken van AI en Robotica. Hoe? Denk aan robots die zwaar of gevaarlijk werk doen. Of het mogelijk maken van nieuwe processen, zoals gerobotiseerde biodiverse landbouw, brandstof besparende logistiek en geautomatiseerd customized produceren met IOT. Maar ook AI algoritmes waardoor we de zorg persoonlijker en gezonder maken. Stuk voor stuk processen en sectoren waar we ons mee bezig houden, en waar we echt een positieve verandering in willen bespoedigen.

Tja, dat zijn best complexe zaken. Daarom investeren we veel in de ontwikkeling van onze mensen. Bijvoorbeeld: Naast scholing en training ontvangt iedereen bij ons een gecertificeerde personal coach die het beste in iemand naar boven haalt. Zo worden we een sterspeler op het gebied van innovatie, AI en Robotica.

Als collega binnen ons kernteam (en commerciële topspeler) bekleed je een belangrijke rol in de toekomst van onze organisatie. Jij bent degene die met realisme, zakelijk inzicht en inspiratie ons op de kaart zet. Sales – van acquisitie tot retentie – heeft dan ook geen geheimen meer voor jou. Je beschikt over 5 jaar werkervaring in een commerciële functie, idealiter binnen een technische omgeving. En niet onbelangrijk: het lijkt je gaaf om in een jonge organisatie aan de gang te gaan waarin al veel geregeld is, maar nog lang niet alles vaststaat. Je ben daardoor zowel strategisch als hands-on bezig. Je kunt zelfstandig werken met een ondernemende instelling, waarbij je resultaat boekt vanuit mensgerichtheid en een passie voor innovatie en duurzaamheid. Sales, accountmanagement en aansturing van jouw teamleden zijn daarbij je primaire taken.

We verwachten van jou onder andere:

• Geen perfectie, wel reflectie, veerkracht en resultaten
• Jouw eigen brede business netwerk dat je voor ons in wil zetten
• Ervaring als (technisch) accountmanager binnen zakelijke dienstverlening
• Een opstelling als ondernemende, positieve & proactieve bouwer
• Ervaring of grote affiniteit met high-tech (liefst Robotica en / of AI)
• Affiniteit met het oplossen van duurzaamheidsproblematiek is een pre
• Plezier in het werken en helpen in een informele start-up omgeving

Aangezien je als Business Manager grote invloed hebt op ons bedrijf willen we elkaar ook echt even goed leren kennen. Dit kunnen we snel doen, we houden de vaart er graag in. Onderdeel van het proces zijn een drietal gesprekken. Een assessment en presentatie van jouw kant kunnen onderdeel zijn van de procedure.

Over ons

Klimaatverandering, gezondheidsbedreigingen en uitputting van grondstoffen; onze samenleving staat wereldwijd voor complexe uitdagingen. Het is tijd om op een andere, slimmere manier te handelen.

We zijn een ingenieursbureau 5.0 en een social enterprise die R&D, consultancy en engineeringdiensten biedt. Op basis van geavanceerde technologie zoals robotica en kunstmatige intelligentie ontwikkelt ons multidisciplinaire engineeringteam innovatieve zakelijke oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Onze engineers zijn actief in allerlei sectoren, waaronder productie, agricultuur, infrastructuur, overheid en zorg.

Onze opdrachten variëren van system engineering, mechatronica en robotica tot het creëren van embedded, software en intelligente systemen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelRelined – Bent u klaar voor de digitale zorg van de toekomst?
Volgend artikel‘It’s a Roller-Coaster Ride’: Global Chip Shortage Is Making Industries Sweat