Site Engineer

0
319

Wij leveren vanuit zes moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant, hoogwaardige (twin-) datacenterdiensten. Ons onderscheidend vermogen uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en de persoonlijke aandacht voor klanten. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en beursgenoteerde bedrijven tevreden gebruik van onze dienstverlening.

Gezien de gestage groei en professionalisering die onze organisatie doormaakt, zijn wij per direct op zoek naar een full-time Site Engineer (medior/junior) woonachtig in de regio Utrecht.

De afdeling Operations bewaakt en realiseert een 100% werking van de technische installaties en infrastructuur van onze datacenters die over Nederland zijn verspreid. Ons Operations team fungeert als de handen en ogen van onze klanten en speelt snel in op hun behoeften. Onze klanten vertrouwen erop dat wij 24/7 betrouwbare datacenter- en netwerkdiensten bieden. Het draait allemaal om inzicht in elektrotechnische installaties, koelsystemen en databekabeling, nauwgezet werken en het behoud van onze klanttevredenheid.

Wat houdt de functie in?

We zoeken iemand die van alle markten thuis is, een echte ‘manusje van alles’. Jij wordt de oren en ogen van onze organisatie en houdt van veel variatie in je dagelijkse werk. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor een optimale werking van ons datacenter. Daarnaast werk je aan een 100% uptime en ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je draagt de zorg voor, en handelt projecten af ten behoeve van klantopleveringen binnen de gestelde tijd en norm. Je zorgt ervoor dat het datacenter er netjes en verzorgt bij staat door controle rondes te lopen en schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren.

Het speelveld van contacten bevindt zich zowel binnen als buiten de eigen afdeling en organisatie. Je werkt in wisselend teamverband samen met diverse afdelingen, leveranciers en klanten. Je streeft onze doelstellingen na. Je kent en werkt volgens onze kwaliteits- en informatiebeveiligingsprocessen (onder meer ISO) en bewaakt deze door afwijkingen te melden. Je behaalt en onderhoudt de voor je werkgebied benodigde certificeringen. In deze functie draai je mee in het consignatiedienst rooster. Daarbij kun je ook bij complexe of langdurende storingen, gedurende de uren buiten kantoortijd opgeschakeld worden. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Een kleine greep uit het diverse takenpakket:

  • Installeren en aanleggen van glasvezel- & koperverbindingen;
  • Onderhouden, monteren en patchen van UTP, glasvezel- & koperverbindingen;
  • Plaatsen van 19” racks en die voorzien van PDU’s;
  • Uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, testen en plaatsen;
  • Onderzoeken en verhelpen van eventuele storingen;
  • Installeren van netwerk- & serverapparatuur;
  • 24/7 storingsdiensten;
  • Kennis van en werkzaam volgens onze kwaliteits- en informatiebeveiligingsprocessen (onder meer ISO). Je bewaakt deze door afwijkingen te melden.

Wij vragen:

Je bent een energieke, gedreven en zelfstandige persoonlijkheid. Daarbij functioneer je als een echte teamspeler. Je beschikt over een afgeronde elektrotechnisch opleiding, hebt ervaring in een soortgelijke rol en ruime kennis en ervaring met UTP (Cat 5 t/m 7), koper en glasvezel.

Verder vragen wij dat je:

  • Enige kennis van netwerk- & serverapparatuur hebt;
  • Zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend beheerst.

Wij bieden:

Wij bieden wij jou een compleet pakket met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een bedrijfsauto, telefoon en laptop. Je kunt rekenen op een team van fijne collega’s, een goed sociaal beleid, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. Kortom; wij bieden jou een werkomgeving waarin collegialiteit, vernieuwing, ontwikkeling en vrijheid centraal staan.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelU.S. Seizes Share of Ransom From Hackers in Colonial Pipeline Attack
Volgend artikelCIO interview: Tom Read, chief executive, Government Digital Service