Vacature netwerk engineer

0
298

We zoeken starters en ervaren netwerk engineers. Als starter val je bij ons met je neus in de boter, want dagelijks vergroot je jouw kennis door mee te werken aan verschillende projecten. Onze medewerkers ondersteunen relatief eenvoudige netwerken van een MKB bedrijf maar werken ook aan complexe infrastructuren van internationaal opererende bedrijven. Als ervaren netwerkspecialist kun je bij ons dus ook prima uit de voeten. Jouw kennis helpt ons in het samen bedenken van creatieve oplossingen om geavanceerde service provider netwerken, datacenter netwerken en bedrijfsnetwerken met gegarandeerde beschikbaarheid te realiseren. Als echte specialist aan de gang bij een ambitieus team waar alle mogelijkheden voor je open liggen? Lees snel verder of upload je CV via het formulier onderaan deze pagina.

Netwerk engineer – architecten én starters

Als geen ander weet jij dat een stabiele netwerkinfrastructuur essentieel is voor organisaties. We verzorgen het hele traject rondom ict-infrastructuren; van advies tot implementatie en van troubleshooting tot volledig beheer. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar engineers met allerlei ervaringsniveaus.

Jouw kennis en/of ervaring

  • MPLS, ISP en IP netwerken
  • Ethernet switching (STP, 802.1Q, Etherchannel)
  • routing protocollen (RIP, EIGRP, OSPF, BGP)
  • QoS (DSCP, Queueing, Policing)
  • Cisco en Juniper hardware en software
  • firewall technologieën

Wie ben jij?

Boven alles Techneut, want dat zijn wij ook! Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Een technische uitdaging brengt jou niet snel van je stuk want je denkt graag creatief mee in een betrokken team. Afhankelijk van jouw level heb je een MBO- of HBO ICT-opleiding afgerond en ben je in het bezit van een CCNA, CCNP of CCIE certificering. Heb je niet de juiste certificering maar wel netwerkervaring; ook dan maken we graag kennis met je. We supporten je in het behalen van de nodige certificeringen. Verder ben je onderzoekend en communicatief omdat je zowel in een team als zelfstandig functioneert. Engels is geen probleem voor je en beheersing van Duits of Frans zou helemaal top zijn.

Veelzijdig werk

Onze netwerkafdeling voert uiteenlopende werkzaamheden uit: analyse van storingen, installaties en periodiek onderhoud van hardware en het configureren van apparatuur. Je hebt dus ook veel contact met onze klanten om ze uitleg te geven over een storing of om ze het beste technisch advies te geven. Omdat we échte netwerkspecialisten zijn, kennen we verschillende functies in ons team. Zo heb je als Service Desk Engineer veel klantcontact en help je met diverse vragen. Als operations engineer bewaak en beheer je de netwerken en zorg je ervoor dat de beschikbaarheid wordt gewaarborgd. Ben je netwerk engineer, dan zul je je voornamelijk bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van onze oplossingen en diensten. Als Field Engineer tenslotte, ben je vaak onderweg om installaties te doen op locatie bij onze klanten.

  • Fulltime dienstverband (32 – 40 uur)
  • Reiskostenvergoeding en oudedagvoorziening
  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Groei- en opleidingsmogelijkheden
  • Leuke collega’s in een moderne werkomgeving
  • werken met de nieuwste Apple-apparatuur
  • prima balans tussen op kantoor & thuiswerken
  • een iPhone en een Apple-watch
  • uitstekende lunchvoorziening: Nespresso, what else?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelApple Says It Turned Over Data on Donald McGahn in 2018
Volgend artikelBenelux CIO interview: Benoît Dewaele, Vandemoortele