Junior IT support medewerker

0
333

Vacature Junior IT support medewerker

Sta jij aan het begin van je carrière binnen de IT en ben je op zoek naar een uitdagende (starters)functie met veel klantcontact, waarin je veel kunt leren op het gebied van IT security? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Als junior IT support engineer ga je vlieguren maken in het zo goed mogelijk ondersteunen van onze klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant voor technische vragen. Je weet de juiste vragen te stellen waardoor je snel tot de kern van het probleem komt. Je helpt onze klanten zo goed mogelijk bij het aanvragen, installeren en gebruiken van online security producten – van digitale handtekeningen voor software en documenten tot SSL certificaten en andere producten voor websitebeveiliging. Online shoppen – en zakendoen is de toekomst, helaas neemt de online criminaliteit daardoor evenredig toe. We zijn actief in deze groeiende internationale online security markt, waarbij ons productportfolio vaak uitgebreid. Dit biedt jou als werknemer veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij verwachten van jou

  • Je kunt goed communiceren in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling (iedere extra taal is een pre);
  • Je vindt online security belangrijk, je past dit privé ook toe en wilt hier graag meer over leren;
  • De klant vooropstellen en eerlijk behandelen is voor jou een tweede natuur;
  • Je vindt het leuk om klanten te helpen per telefoon en e-mail;
  • Je hebt affiniteit met ICT en hebt daar ook een opleiding in gevolgd (minimaal MBO niveau 3);
  • Een enthousiaste en probleemoplossende instelling;
  • Ervaring met Linux systemen is een pré.

Wat kun je verwachten van ons

Als je bij ons aan de slag gaat start je met een contract van een jaar met een proeftijd van één maand. Daarna is het mogelijk dat het contract omgezet wordt naar een vast dienstverband. Wat krijg je verder?

  • De mogelijkheid om door te groeien naar een senior functie;
  • De kans om te leren van ervaren security professionals;
  • Werken in een informele sfeer in een groeiend bedrijf, in een sector die altijd in beweging is;
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Marktconform salaris en reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor ontwikkeling, zoals scholing en het bijwonen van (tech) events op jouw interessegebied;
  • Moderne, zelf samen te stellen, pensioenregeling.

Over ons

We zijn sinds 2002 uitgegroeid tot de grootste aanbieder van SSL certificaten in de Benelux. Dagelijks worden er vele SSL certificaten verstrekt. Daarnaast leveren we digitale handtekeningen voor veilige e-mail, PDF en software ondertekening en web security oplossingen. We bedienen tienduizenden opdrachtgevers in een groeiende, internationale markt. Tot onze klantenkring behoren naast met name MKB, hosting providers en overheidsorganisaties, ook particulieren en de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Wij leveren direct aan klanten, maar ook veel via bedrijven die onze producten weer doorverkopen aan hun klanten. Service en klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk, zo wordt 95% van de vragen per e-mail binnen een kwartier beantwoord, nemen wij altijd direct de telefoon op en gaan wij ver in het bieden van een oplossing. Dit zijn waarden waarin de mensen hét verschil in maken.

In 2020 zijn we overgenomen door onze jarenlange Amerikaanse partner. Door onze jarenlange expertise en middelen te combineren, hebben we een goede positie om ons aanbod aan oplossingen voor digitale identiteit en security te versterken en uit te breiden.

We zijn een jong en flexibel bedrijf. Wij werken in een papierloze omgeving, de organisatie is informeel en de lijnen zijn kort. Wij zijn serieus en punctueel, vanwege de branche waarin wij werken. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor de nodige ontspanning. Wij gaan bijvoorbeeld samen een hapje eten, of doen mee aan een lokale hardloopwedstrijd. De personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes. Ons kantoor ligt in de gezellige stad Alkmaar, vlakbij uitvalswegen en het treinstation. Het centrum van Alkmaar en de kust van Bergen en Egmond liggen op een steenworp afstand. En kom je uit de richting Amsterdam? Dan rij je tegen de files in.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelCW Benelux: Netherlands sees increase in the number of women opting for an ICT career
Volgend artikelSame-day delivery firm CitySprint fields Salesforce for customers