Huawei sluit zich als partner aan bij Dutch Cloud Community

0
37

Huawei sluit zich als partner aan bij Dutch Cloud Community

Den Haag, 09 september 2021 – Dutch Cloud Community maakt bekend dat Huawei zich aansluit bij de vereniging als partner. Huawei wil haar bijdrage leveren aan de voor Nederland economisch zeer belangrijke cloudsector. De samenwerking zal in het komende jaar uitgebouwd worden naar tal van nieuwe oplossingsgebieden waarbij cloud de drijvende kracht is.

Huawei is natuurlijk een belangrijke en ook bekende speler in de wereld van IT en communicatietechnologie. Huawei’s productgamma is enorm en de snelheid waarmee dit bedrijf innoveert is ongeëvenaard. Maar we kunnen als netwerk niet alleen daarvan profiteren. Ik ben ervan overtuigd dat het kennispotentieel binnen Huawei minstens zo belangrijk is als haar technologie. Ik verwacht dan ook snel resultaat te zien in deze mooie samenwerking.” Zegt Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community.

Huawei - Leon Zhang

Wij zijn verheugd aangesloten te zijn bij deze belangrijke Nederlandse community. De samenwerking met bedrijven uit de cloudsector is een van onze prioriteiten. Innovatie is een kernwaarde voor Huawei en onze technologieën worden de afgelopen jaren al ingezet in Nederland en meer specifiek in de oplossingen die de Nederlandse cloud serviceproviders naar de markt brengen. Wij kijken er naar uit om onze wereldwijde ervaring en innovatiekracht te koppelen aan deze specialisten”, aldus Leon Zhang, General Manager Enterprise Business Group.

Partners als Huawei

Nederland loopt voorop als het gaat om een bloeiende en snelgroeiende digitale infrastructuur voor hosting- en clouddiensten. Op verschillende internationale lijsten behoort deze sector bij de beste ter wereld. Bij Dutch Cloud Community streven we, samen met onze leden en partners, naar meer.

Partners als Huawei zijn van belang voor een gezonde sector waarin zowel toeleveranciers als aanbieders producten en diensten van hoge kwaliteit leveren. Om die reden worden alleen de hoogst gewaardeerde organisaties partner van Dutch Cloud Community. Dit zorgt voor een kwaliteitsstempel dat uiteindelijke eindgebruikers zoals overheden en gemeenten in staat stelt met vertrouwen samen te werken.

Meer Dutch Cloud Community nieuws

Vorig artikelBiden Offers Ambitious Blueprint for Solar Energy
Volgend artikelCW Europe: Dutch researchers build security software to mimic human immune system