Mobile Developer (iOS/Android)

0
11

We groeien hard! Daarom verschuiven onze huidige Android & iOS Developers naar andere taken. Balen voor hen, een fijne bijkomstigheid voor jou.

Wil jij graag écht bouwen aan mobiele apps, meedenken en je stempel achterlaten? Zit je niet vastgeroest in kamp iPhone of kamp Android, maar kun jij je weg wel vinden in beide (Swift en Java of Kotlin)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Met onze oplossingen zorgen wij er dagelijks voor dat ondernemers (waar ze ook zijn) professioneel bereikbaar zijn. Druk zijn ze namelijk al genoeg. Ons doel is om het leven van de ondernemer makkelijker te maken. Dat ons product een toevoeging is voor elke ondernemer, dat zie je wel aan de cijfers. We gaan als een trein! Zo doen we onder andere mee met de KVK Innovatie Top 100, stonden we in het FD en vierden we in het najaar (vanuit huis!) dé mijlpaal: 5.000 klanten! We hebben het er maar druk mee… daarom kunnen wij je hulp goed gebruiken!

Wat ga je doen?

Gelukkig voor jou: onze mobiele apps staan al als een huis. Je hoeft dus niet meer ‘from scratch’ te beginnen aan een eindeloos proces. Wat je wél gaat doen is optimaliseren en nieuwe functies bouwen. Gewoon echt heel veel nieuwe functies bouwen!

Duizenden ondernemers maken namelijk dagelijks gebruik van onze apps. Deze ondernemers verdienen het meest gebruiksvriendelijke product ooit. Aan jou de taak om de mensen te geven wat ze willen (hoor je de massa al je naam schreeuwen?). Wij kijken realistisch naar de feedback van klanten, veel sprints worden ook vanuit dit oogpunt gestart.

Onze organisatie is gestart door twee techneuten, dit merk je gelijk aan de dagelijkse processen. We zien de waarde van Unit/UI testing en zijn fan van ‘Infrastructure as Code’. Je hebt bij ons geen logge codebase uit het jaar 0. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe functionaliteiten te maken met de allernieuwste techniek. Ervaring in Mobile Development is natuurlijk belangrijk, maar we bieden je ook de mogelijkheid om veel breder inzetbaar te worden.

Met wie ga je werken?

Ook wij geloven dat we alleen met blije mensen kunnen groeien. In onze werkcultuur vind je geen tal van lagen waar je je weg doorheen moet slaan. We zijn gewoon een groep gezellige collega’s, die elkaar motiveren en uitdagen om dingen gewoon te gaan doen (jammer dat die slogan al in gebruik is). Maak fouten, leer en groei. En moet je iets 2x doen? Automatiseer het dan.

HEB JIJ:

 • HBO werk- & denkniveau?
 • 2+ jaar ervaring met Android development (Java en/of Kotlin)?
 • 2+ jaar ervaring met iOS development (Swift)?
 • Ervaring met populaire libraries als RxJava, Firebase (pre), en (REST) API’s?
 • Een goed oog voor UI/UX?
 • Zin om met ons mee te groeien van start-up naar scale-up?
 • Zin om echt impact te maken in ons bedrijf?

DAN BIEDEN WE JOU:

 • Een goed salaris en persoonlijke begeleiding met ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Een jaarlijks studiebudget van €750,-
 • Een gezellige werkplek met open cultuur naast Rotterdam Centraal (handig)
 • Verzorgde lunch (nog handiger!)
 • Een laptop van de zaak
 • Reiskostenvergoeding
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • En vaak sluipt er wel een woensdagmiddagborrel in (da’s wel lekker)

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelFacebook sent flawed data to misinformation researchers.
Volgend artikelA Nick to Apple’s Profits Could Be a Windfall for App Developers