HR & Office Manager

0
269

Wij zijn op zoek naar een topper die samen met ons wil groeien en een belangrijke pijler zal zijn om dit (met het team natuurlijk) voor elkaar te boksen. Een echte spin in het web als het gaat om HR & Office Management. Het gaat om een totaal nieuwe functie binnen onze organisatie, dus ook jouw expertise is nodig om de functie in te vullen! Oftewel: jij houdt van een uitdaging en schrikt absoluut niet van het woord: verantwoordelijkheidsgevoel.

Met onze telefonie oplossing zorgen wij er dagelijks voor dat ondernemers (waar ze ook zijn) professioneel bereikbaar zijn. Druk zijn ze namelijk al genoeg. Ons doel is om het leven van de ondernemer makkelijker te maken. Dat ons product een toevoeging is voor elke ondernemer, dat zie je wel aan de cijfers. We gaan als een trein! We vierden in het najaar (vanuit huis!) dé mijlpaal: 5.000 klanten (ondertussen zijn dit er al 6.000…)! We hebben het er maar druk mee… daarom kunnen wij je hulp goed gebruiken!

Hoe wij onze nieuwe collega voor ons zien:

  • Iemand die op zoek gaat naar top talent en de volledige onboarding daarvan op zich neemt
  • Iemand die de behoeften en mogelijkheden onderzoekt op het gebied van onderwijs, training en gezondheid
  • Iemand met kennis en ervaring met cultuur- en veranderprocessen;
  • Iemand die zorgt dat de procedures voor personeelsadministratie worden nageleefd (zoals de regelingen rond salaris, verlof, ziekte, of bonussen)
  • Iemand die zich volledig wil storten op het ontwikkelen van workflows gericht op de scale-up toekomst
  • Iemand die het aanspreekpunt is voor alle collega’s
  • Iemand die ons ontzorgt, met frisse ideeën komt en niet van stilzitten houdt

En het belangrijkste natuurlijk: iedereen op de vloer gelukkig en tevreden houden! Met daarnaast het organiseren van vrolijke inhakers op speciale gelegenheden, geinige teambuilding activiteiten en de vieringen van onze mijlpalen. Want naast dat we floreren op blije klanten, doen we dit op blije medewerkers net zo hard.

Omdat we (op dit moment) nog een kleine organisatie zijn van 10 (voorbeeldige) medewerkers, zien we een combinatie van twee functies voor ons. Namelijk, die van een HR-medewerker en een Office Manager. Dit betekent dat we iemand zoeken met interesse in een divers werkpalet, die een zeer belangrijke rol gaat bekleden in de toekomst van onze organisatie. Iemand met ervaring in HR, die ons gaat helpen om zo gestructureerd mogelijk naar de scale-up fase (en daar voorbij!) te groeien.

Van start-up naar scale-up
Het mooie aan de fase waarin je nu belandt is dat we op dit moment nog met een klein team werken, maar dat dit volgend jaar helemaal anders kan zijn. Hierdoor groei en beslis je mee in allerlei processen en projecten. En om volgend jaar ook daadwerkelijk met een groot team te knallen, is natuurlijk de wens ontstaan om ons team zo snel mogelijk uit te breiden. Iets waar jij je met volle passie en ervaring op wilt storten.

Portugal
Vai! Wij willen naar Portugal! We zijn een mogelijkheid aan het onderzoeken om een kantoor te openen in Portugal (Festa!). Daarom zoeken we iemand die het eerste contact wil opzetten met lokale partners en in kaart brengt wat de vervolgstappen zijn (voor zowel het personeel, als de locatie). Dus algo para você? – Portugees is natuurlijk een pré, maar een goede beheersing van de Engelse taal volstaat ook prima!

Een flexibele werkplek
Bij ons bepaal je zelf waar je het meest productief bent, want met onze vast op mobiel oplossing is je werkplek overal te realiseren! Dit betekent dat je vrij bent om een combinatie van je werkplek te creëeren. Zo werk je bijvoorbeeld de ene dag op ons toffe kantoor naast Rotterdam CS en de andere dag aan je eigen keukentafel (of op idyllische terrasjes in Portugal ;-)).

Het Team
Ook wij geloven dat we alleen met blije mensen kunnen groeien. In onze werkcultuur vind je geen tal van lagen waar je je weg doorheen moet slaan. We zijn gewoon een groep gezellige collega’s, die elkaar motiveren en uitdagen om dingen gewoon te gaan doen (jammer dat die slogan al in gebruik is). Maak fouten, leer en groei. En moet je iets 2x doen? Automatiseer het dan.

Lang verhaal kort

Heb jij

  • Interesse in mensen en een groot inlevingsvermogen
  • Ruime ervaring in het stimuleren van talent
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ervaring als HR medewerker (minimaal 3 jaar)
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Kennis over de sociale wetgeving (en geen moeite om nieuwe te leren kennen, zoals in Portugal)
  • Zin om met ons te groeien, te knallen en successen te vieren

Dan bieden wij jou

  • Genoeg geld
  • Een jaarlijks opleidingsbudget
  • 25 vakantiedagen
  • Een pensioenregeling
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Reiskostenvergoeding & lunch
  • Een flexibele werkplek

Zie jij het zitten om te werken in een klein, multidisciplinair team waar jouw stem veel impact maakt?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikel‘Everyday Is Doomsday’: New Limits Give Chinese E-Gamers Whiplash
Volgend artikelNew Limits Give Chinese E-Gamers Whiplash