maincubes neemt deel aan de Nationale Datacenter Dag 2021 in Amsterdam

0
474
Nationale Datacenter Dag

Dit bericht verscheen eerder bij maincubes

maincubes neemt deel aan de Nationale Datacenter Dag op 9 november. De nieuwe economie is digitaal, maar ook duurzaam en veilig. Datacenters vormen de basis van de digitale infrastructuur. Als branche blijven we groeien, maar wel op een gezonde manier! Wat doen we nu – maar ook in de toekomst – om bij te dragen aan een digitale, duurzame en veilige samenleving?

De nieuwe economie is digitaal, duurzaam en met gezonde groei!

De Nationale Datacenter Dag 2021 heeft als thema: Op weg naar de nieuwe economie: digitaal, duurzaam en met een gezonde groei!

Digitalisering speelt een rol in vrijwel alle ontwikkelingen en uitdagingen in de wereld. Of we nu thuiswerken, een drankje bestellen op het terras via een QR-code, of een film streamen via Netflix, we maken allemaal en elke dag gebruik van digitale diensten, en dus ook van datacenters.

Als datacenter sector realiseren wij ons dat de groei van de digitale sector ook met verantwoordelijkheden komt. De nieuwe economie is namelijk niet alleen digitaal, maar ook duurzaam en in ontwikkeling – maar wel op een gezonde, bewuste manier! Zeker sinds het onlangs uitgebrachte IPCC-rapport kan geen individu, bedrijf of branche er nog omheen: we moeten nu actie nemen om de klimaatcrisis het hoofd te bieden.

Tijdens een rondleiding in ons datacenter vertellen wij u graag wat onze visie is op de nieuwe economie en wat wij reeds doen – en gaan doen – om bij te dragen aan de digitale, duurzame samenleving. Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar uw visie en ideeën! Iedereen kan zich nu aanmelden voor de rondleiding op 9 november 2021 bij de datacenter naar keuze.

Hoe ziet de rondleiding er uit?

De aangesloten datacenters bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding om. Deze rondleiding geeft de mogelijkheid om te zien hoe een datacenter er van binnen uit ziet, terwijl je alle vragen kunt stellen die in je opkomen. Een echte rondleiding dus.

Om de benodigde hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht te houden, zullen we met de rondleiding een afstand van 1,5 meter waarborgen. Iedereen is welkom ofwel met de QR-code van de CoronaCheck-app of met een sneltest welke op locatie aangeboden wordt. Neem voor meer informatie over de genomen maatregelen op de specifieke locatie contact op met de betreffende aanbieder.

Dit bericht verscheen eerder bij maincubes

Vorig artikelKlantcase Kop Telecom
Volgend artikelRiskier business: How Brexit could be changing downtime risk and resilience in the datacentre