ASAPCLOUD verkrijgt Microsoft’s Advanced Specialization Certification voor hun Azure Virtual Desktop Solution

0
237

ASAPCLOUD’s vooraanstaande Azure Virtual Desktop oplossing wordt nu versterkt door Microsoft’s strenge Advanced Specialization certificering. Deze certificering wordt uitsluitend toegekend aan bedrijven die aantoonbaar hebben gemaakt specialistische kennis te hebben van Azure Virtual Desktop en hiermee operationeel in staat zijn bijzondere diensten te leveren. Hiermee heeft ASAPCLOUD hun status als top-tier IT Management Service & Cloud Solution provider verder verstevigd.

Tijdens de uitgebreide audit werden ASAPCLOUD’s tools en technologieën en de praktische inzet hiervan doorgelicht. Hierbij werd opgemerkt dat de sterke punten te vinden zijn bij de expertise van het Azure Virtual Desktop-platform, uitgebreide kennis van Microsoft-producten, en de positieve klantbetrokkenheid. Door deze kenmerken is ASAPCLOUD in staat geweest hun aanbod te kunnen uitbreiden buiten Nederland en naar de Verenigde Arabische Emiraten.

We zijn verheugd om deze Advanced Specialization te ontvangen voor onze Azure Virtual Desktop oplossing,” onthulde Dennis de Roo, ASAPCLOUD’s CTO. “We weten al dat onze Azure Virtual Desktop-oplossing verder gaat dan wat de rest van de markt biedt. Zonder het aangaan van korte of langlopende contracten maar met een pay-per-use-systeem geven we onze klanten de mogelijkheid om te schalen op het moment dat dit nodig is. Nu met deze top-tier certificering door Microsoft, zijn we in staat om onze oplossing nog verder te onderscheiden.”

ASAPCLOUD biedt sinds 2005 een reeks intelligente infrastructuur- en beveiligingsoplossingen aan in Nederland. Het nieuws van de nieuwe Microsoft Advanced Specialization Certification komt vlak na de uitbreiding van ASAPCLOUD naar Dubai.

Onze klanten weten al waartoe we in staat zijn, we bieden ongeëvenaarde efficiëntie en toegang, terwijl we hen helpen kosten te besparen en hun data veiliger te houden,” legt de Roo uit. “Met deze nieuwe, exclusieve certificering blijven we onze klanten bewijzen dat we niet alleen de juiste partner zijn voor vandaag, maar dat we hen ook naar morgen kunnen leiden. We zullen nooit stoppen met het zoeken naar manieren om onze diensten te verbeteren en manieren te vinden om voortdurend de beste oplossingen op de markt aan te bieden.”

ASAPCLOUD

ASAPCLOUD werkt voor een breed scala aan klanten die actief zijn in verschillende sectoren over de hele wereld. ASAPCLOUD is een IT Management Service & Cloud Solution provider die zijn klanten in staat stelt om succesvol te voldoen aan de eisen van vandaag en zich voor te bereiden op de verwachtingen van morgen. Als leverancier van IT Management Service & Cloud Solutions hebben wij een reeks van intelligente infrastructuur- en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze oplossingen zijn gebouwd boven op de next-generation tooling van Microsoft, en worden volledig gefaciliteerd vanuit Microsoft Azure. Hiermee realiseren en onderhouden we een krachtige IT-omgeving en een doorontwikkelde beveiligingspositie. Door onze opgebouwde kennis toe te passen bij het ontwikkelen van onze intelligente infrastructuur- en beveiligingsoplossingen en deze op maat toe te passen, stellen we onze klanten in staat om de resultaten te maximaliseren.

Vorig artikelUK government launches report on digital trade
Volgend artikelOver 100 civil society groups call for changes to EU AI Act