Softwareontwikkelaar

0
254

We zijn op zoek naar een softwareontwikkelaar om ons team te versterken. Als softwareontwikkelaar werk je binnen een klein team aan uitlopende projecten zoals het onderhouden en ontwikkelen van systemen voor de interne automatisering van. De self-service portal voor onze klanten is hier ook een onderdeel van. De ontwikkelde software bestaat met name uit PHP, HTML, CSS en JavaScript. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van SQL-gebaseerde databasesystemen, TSDB en LDAP. Daarnaast werken we in het ontwikkelproces ook in diverse GNU/Linux-systemen met Git en Docker.

Als softwareontwikkelaar denk je mee in hoe processen verbeterd kunnen worden en werk je in teamverband aan de implementatie van oplossingen.

Wat bieden wij jou?

Wij willen natuurlijk dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen in een prettige omgeving. We bieden jou naast een vaste werkplek op locatie ook het volgende:

  • werk vol uitdagingen en kansen om de nieuwste ontwikkelingen op te pakken;
  • flexibele werktijden, met de mogelijkheid voor gedeeltelijk thuiswerken;
  • een collegiale sfeer waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd;
  • ruimte om je professionele kwaliteiten optimaal te gebruiken en verder te ontwikkelen;
  • een marktconform salaris;
  • betalen wij jouw pensioen;
  • 30 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
  • de mogelijkheid voor het plaatsen van je eigen server in ons datacenter of gebruik van een virtual machine.

Om dit nog beter te maken heb je de mogelijkheid goed voor jezelf te zorgen door een gezonde (biologische) lunch te nemen, gratis van sportfaciliteiten gebruik te maken, maandelijks van een stoelmassage te genieten en aan te schuiven bij de vrijdagmiddagborrel.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelApple Accuses Woman of Stalking Tim Cook
Volgend artikelOura Ring 3 Review: A Missed Opportunity for Wearable Tech