IT Infrastructure Specialist / VMware Specialist

0
246

​Wil jij je op dagelijkse basis bezighouden met VMware? Heb jij het in je om VMware NSX, VMware Cloud Foundation en/of VMware Cloud on AWS te implementeren? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen

Je maakt direct deel uit van ons technische team en je houdt je bezig met private en public cloud, security, netwerken, storage en back-up. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van verschillende klanten. Consultancy, troubleshooting, managed services en vooruitstrevende projecten maken onderdeel uit van het takenpakket. Er wordt altijd gewerkt in projectteams, die bestaan uit meerdere collega’s die vanuit diverse disciplines aan een oplossing werken. Wij vinden het namelijk logisch dat we het geheel voor ogen houden, in plaats van de inzet van losse specialistische kennis. De volgende A-merken passeren sowieso de revue: VMware, Juniper, Dell EMC, Palo Alto Networks, Infoblox, AWS, Microsoft en Cisco.

Wie ben jij

  • Je hebt hands-on ervaring met verschillende VMware producten;
  • Je hebt relevante technische opleidingen en/of certificeringen zoals VMware VCP, CCNA;
  • Je hebt de ambitie om binnen no-time op VMware VCAP niveau te komen;
  • Je hebt een HBO opleiding met 3-4 jaar werkervaring met networking, backup, storage en/of operating systems;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift;
  • Je deelt graag kennis met collega’s en vakgenoten.

Over ons

ONZE MISSIE

Het is onze missie om concreet bij te dragen aan de groei en het succes van ondernemingen, door het ontwerpen, realiseren, innoveren èn beveiligen van de ICT-omgeving van onze klanten. Hierbij helpen wij onze klanten maximaal te profiteren van wereldwijde innovaties op het gebied van IT-infrastructuren en digitalisering.

ONZE AMBITIE

We zijn een kennisgedreven organisatie, die bestaat uit de meest gepassioneerde en getalenteerde specialisten op het gebied van veilige IT-infrastructuren in Europa. Wij zijn een leidende innovatiepartner voor de toonaangevende technologie leveranciers. Wij zetten onze kennis en technische competenties in voor de verdere digitalisering van onze klanten met veilige en betrouwbare oplossingen en diensten op het gebied van networking, datacenter & cloud, collaboration en security.

We omarmen duurzame verandering. Binnen onze eigen organisatie, in onze projecten en in de samenwerking met onze klanten en partners, waarbij we elkaar stimuleren om voorop te lopen en de wereld ten goede te veranderen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelMarketing Campagne & Event Manager
Volgend artikelHelium Network Hints at Crypto's Practical Uses