(Junior) Inside Sales Accountmanager

0
237

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Vacature voor een (Junior) Inside Sales Accountmanager

Als Inside Sales Accountmanager ben je mede verantwoordelijk voor het actief werven van nieuwe klanten en leads voor large accounts die opgevolgd worden door de Senior Accountmanagers.

Hierbij beschik je over een klantgerichte en adviserende instelling, die je helpt om succesvol te zijn.

Je levert een actieve bijdrage aan de realisatie van groei van onze organisatie. Je volgt alle binnenkomende en zelf gecreëerde leads proactief op met onze oplossingen. Het identificeren van kansen in de markt is een wezenlijk onderdeel van jouw inbreng. Jij bent verantwoordelijk voor de goede opvolging van leads en de eventueel daaruit voortkomende offertes. Sales moet echt door je aderen stromen en het moet voor jou een enorme drijfveer en uitdaging zijn om de potentiële klant zijn behoeftes te achterhalen en eventueel samen met collega’s deze in kaart te brengen. Alle leads worden gegenereerd door marketing, e-mail, LinkedIn of door JOU. Je volgt deze leads op, pre-kwalificeert ze en voert gesprekken met de klant. Je ondersteunt sales campagnes die geïnitieerd worden door Marketing. Verkopen sluiten en kwartaalquota behalen.

En je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van alle gesprekken en overige contactmomenten met klanten in ons CRM systeem, inclusief het opstellen van offertes voor klanten.

Wat wordt er van jou verwacht

  • Minimaal MBO maar bij voorkeur HBO werk/denk niveau;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden, minimaal Nederlands en Engels;
  • Een professionele houding die gericht is op samenwerking;
  • Een actieve bijdrage om de uitdagende groeidoelstellingen te realiseren;
  • Interesse in de ICT-branche. Werkervaring in de IT-sector is een pré;
  • Een netwerk en ervaring in de Cloud/hostingbranche is absoluut een pré;
  • Aangezien het een Inside functie betreft moet je niet bang zijn om met de telefoon je afspraken te maken en je deals te

Wat bieden we jou

Een commerciële en zeer uitdagende functie binnen een hecht team, waar plezier en samenwerken belangrijk is. Een organisatie die financieel gezond is en veel groeipotentieel heeft. Dus een uitgelezen kans voor de salesprofessional om mee te helpen aan de ontwikkeling van deze organisatie en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waaronder doorgroeimogelijkheden naar een buitendienst/Senior functie.

Mobiel, laptop en veel persoonlijke aandacht kortom, alles om jou succesvol te laten zijn is aanwezig. En uiteraard een marktconform salaris wat past bij je ervaring.

Over ons

We specialiseren ons op het gebied van cloud infrastructuur oplossingen en diensten zoals colocatie, connectiviteit, cloud, IaaS, Kubernetes en andere zaken. Wij helpen klanten met consultancy, implementatie en beheer van hun cloud infrastructuur en alle strategische keuzes die daarmee gepaard gaan. We werken met een sterk groeiend team van nu ongeveer 70 personen aan innovatieve cloudtechnologie voor klanten als Asics, TeamBlue, Meneba, verschillende gemeentes, andere overheidsinstellingen en financiële organisaties. Het team is multicultureel en bestaat uit enthousiaste professionals vol drive en ambitie. De cultuur is dynamisch en snel. Dit heeft geleid tot een innovatieve mindset en we blijven continu opzoek naar verbetering.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelProxmox Backup Server rocks
Volgend artikelRussia Intensifies Censorship Campaign, Pressuring Tech Giants