Nieuwe netwerkdiensten op het Media Park Hilversum

0
295
Nieuwe netwerkdiensten op het Media Park Hilversum

AFIBER is de aanbieder van glasvezel- en internet verbindingen voor toonaangevende organisaties zoals Talpa, Youfone en Red Bee Media.

Dankzij het lanceren van onze nieuwste datacenterlocatie op de Cellnex Media Gateway in Hilversum kunnen wij nu ook de hoogste kwaliteit netwerk en internet leveren voor uw organisatie gevestigd op en rondom het Mediapark. Inclusief snelle levertijden, transparante tarieven overeenkomst met garanties en de beste beschikbaarheid.

AFIBER ondersteunt uw organisatie met hogere eisen aan data, internet- en netwerkverbindingen. Bijvoorbeeld een snelle upload van grote mediabestanden en verbinden van productielocaties met snelle respons van video editing applicaties. Of een beveiligde, ononderbroken doorgifte van data naar publishing- of broadcast-partners in de distributieketen.

Voordelen voor onze klanten:

  • Gigabit verbindingen van 1-100Gbps met lage latency en hoge belastbaarheid
  • Glasvezelverbindingen tussen locaties, kantoren, live studio’s, productie, distributie en datacenters
  • Ervaren specialisten in media en AV-cloudinfrastructuur
  • Redundante verbindingen zorgen voor beste beschikbaarheid

 

AFIBER heeft het netwerk, de kennis en ervaring om organisaties te helpen kiezen voor de beste vorm van connectiviteit en deze ook te leveren. Kijk voor een selectie van onze klantcases hier.

Remco Kaphorst, CTO AFIBER: “Ons team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om onze locatie op de Media Gateway in te richten met nieuwe apparatuur en opleveringen voor onze klanten en partners. Ik ben verheugd om nu aan te kunnen kondigen dat wij ook voor andere organisaties klaar zijn om de beste verbindingen te kunnen realiseren. Ook wil ik onze partners Cellnex en Red Bee Media bedanken voor kun samenwerking in Hilversum. “

Bent u geïnteresseerd in glasvezelverbindingen voor redundante toepassingen, hoge bandbreedte en low latency? Neem dan contact op met olivier.ten.wolde@afiber.net

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezel connectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met oplevering en beheer van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers, en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten een glasvezeldekking in een groot gedeelte van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn we in staat om voor onze klanten een onafhankelijke keuze te maken voor de juiste connectiviteit ten behoeve van uw bedrijfsnetwerk op maat.

Source link

Vorig artikelIBM z16 tackles financial fraud and quantum hacks
Volgend artikelLondon Stock Exchange datacentre migration project secures low-latency network support from EXA