SharePoint Consultant

0
240

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

We zijn één van Europa’s meest toonaangevende managed cloud service providers.

Met een netwerk van infrastructuur- en beveiligingsspecialisten in heel Europa hebben we onze aanpak voor het ondersteunen van de digitale transformatie geperfectioneerd. Elk risico wordt overwogen. Elke deadline wordt gehaald. Wij willen binnen een paar jaar een top 5 cloud provider zijn en daar zijn we héél goed voor bezig. Wil jij daar onderdeel van zijn? Lees snel verder!

We hebben meer dan 500 zeer getalenteerde collega’s (en meer en meer) in het VK, de Benelux en Ierland en we groeien nog steeds erg hard!

Over de rol als SharePoint consultant

Als SharePoint consultant lever jij een essentiële bijdrage aan het ontwerpen en ontwikkelen van een moderne werkomgeving voor onze klanten en weet je de specifieke vraagstukken te vertalen naar concrete SharePoint-oplossingen. Daarbij maak je zoveel als mogelijk gebruik van de officiële standaardfunctionaliteit en componenten van SharePoint en Microsoft Office 365.

Veel klanten van ons willen van een traditionele naar een moderne IT-omgeving. Daar komt altijd (zoals jij al weet) Sharepoint bij kijken en daar kunnen we jou goed voor gebruiken! Met jouw advies kunnen onze klanten optimaal gebruik maken van hun SharePoint- en Office 365-omgeving. Jij zorgt dat gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun data en applicaties. Je denkt mee, adviseert en kijkt verder dan je neus lang is om zo succesvolle (Sharepoint) implementaties en migraties te realiseren.

Van architectuur en design tot de implementatie en het beheer van SharePoint-omgevingen, jij helpt je klanten verder door je expertise te delen. Zo ben je als SharePoint consultant verantwoordelijk voor het gehele proces, je haakt collega’s aan waar nodig en draagt zorg voor een succesvolle adoptie en overdracht naar de klant en interne collega’s.

De rol van SharePoint consultant samengevat

  • Implementeer je SharePoint-oplossingen bij diverse opdrachtgevers;
  • Migraties van file servers naar SharePoint Online;
  • Het verzorgen en voorbereiden van documentatie, planning en processen;
  • Klant meenemen in het hele adoptieverhaal en continue begeleiden en tevredenstellen.

Over jou

Je wil graag klanten verder te helpen richting de moderne werkplek. Je werkt graag samen in teams en je bent communicatief sterk. Jij begeleidt net zo gemakkelijk een project als dat je een project zelfstandig uitvoert en houdt ervan om je expertise steeds binnen een nieuw project bij een nieuwe opdrachtgever in te zetten. Daarbovenop overtuig je ons met:

  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt je rijbewijs
  • Zo’n minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan als SharePoint Consultant, SharePoint Specialist of SharePoint Implementatie Consultant;
  • Kennis van en ervaring met het implementeren van SharePoint-oplossingen, Microsoft Teams en overall Microsoft Office 365 kennis.

Denk je dat je de kennis niet hebt, maar kun jij ons overtuigen dat dat allemaal geen probleem is? Dan ben je meer dan welkom om het te proberen!

Waarom zou je kiezen voor ons?

  • Bij ons ben jij geen nummertje en nemen we jou als persoon en jouw expertise erg serieus
  • 4e snelst groeiende technologiebedrijf van Ierland volgens de Deloitte Fast 50 Awards
  • We zetten ons in voor een omgeving die diversiteit, gelijkheid, inclusie en verbondenheid bevordert
  • We hechten veel waarde aan interne mobiliteit en stimuleren kansen voor interne ontwikkeling en vooruitgang
  • Ruimte voor flexibel werken (hybride) met een gezinsvriendelijke focus vormen de kern van onze bedrijfswaarden

Wij bieden naast een goed salaris

  • Ruimte voor ontwikkeling – Zo heb je bijvoorbeeld onbeperkte toegang tot het leerplatform van Udemy
  • 25 verlofdagen per jaar
  • +1 extra vrije dag voor je verjaardag, want je verjaardag is belangrijk en moet gevierd worden!
  • Veel verantwoordelijkheden & doorgroeimogelijkheden (ook internationaal)
  • Een goede bedrijfspensioenregeling
  • Hybride werk mogelijkheden

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelWorking with Variables in Bash Scripts
Volgend artikelSecurity Consultant