Inside Sales Accountmanager

0
151

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Wil jij werken bij hét toonaangevende IT- en Telecombedrijf in Nederland en voel jij je thuis in het commerciële hart van een organisatie? Ben jij een doorzetter die altijd op zoek is naar nieuwe kansen? Dan hebben wij een prachtige functie voor je als Inside Sales Accountmanager.

Wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team met de ambitie om de beste ICT dienstverlener in de markt te zijn, dan zoeken wij jou!

Als Inside Sales Accountmanager ben je binnen het salesteam primair verantwoordelijk voor het telefonisch onderhouden van jouw bestaande klantrelaties. Je bent nauw betrokken bij jouw klanten en adviseert hun op gebied van ICT. Door jouw proactieve instelling genereer je een hogere omzet doormiddel van cross- en upsell en verhoog je de klanttevredenheid doormiddel van relatiebeheer. Je bent onderdeel van een team dat nauw samenwerkt om met elkaar succesvol te zijn.

Wat jij gaat doen als inside accountmanager

  • Contact onderhouden met bestaande klanten en ervoor zorgen dat ze tevreden blijven over onze producten en diensten.
  • Bedrijven helpen om hun ICT behoeften excellent in te vullen.
  • Het vergroten van jouw omzet bij bestaande en nieuwe relaties door proactief nieuwe producten en diensten te verkopen.
  • Het zorgdragen voor een accurate betrouwbare salesfunnel.
  • Continu meedenken over hoe we onze salesprocessen nog beter kunnen inrichten.

Wie jij bent

  • Je hebt minimaal mbo niveau en bent beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week
  • Je hebt ervaring als Inside Sales.
  • Affiniteit met ICT.
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent commercieel, klant- en oplossingsgericht en ondernemend.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en houdt daarbij oog voor een goede samenwerking met je collega’s.
  • Je bent woonachtig in een van de genoemde regio’s.
  • Kennis van KPN en Vodafone producten en diensten is een pré.

Wat krijg jij van ons?

  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een mobiele telefoon en laptop.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
  • Een leuk team met gedreven collega’s.

Over ons als werkgever

We zijn een jonge, dynamische organisatie en belangrijke speler in de zakelijke IT & Telecomwereld. We maken het simpel. Dat wil zeggen, wij ontzorgen onze klanten in het MKB op het gebied van IT & Telecom zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Verspreid over twee moderne kantoren in Halfweg en Amersfoort bieden we je een uitstekende werksfeer, inclusief de altijd gezellige borrels, toffe feesten en uitjes. En dan zwijgen we nog over onze kantines met pooltafel, tafelvoetbaltafel, ingebouwde bar en bioscoop.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelWhat’s an Edge Developer?
Volgend artikelHow has container security changed since 2020, and have we taken it too far?