Deployment Project Manager

0
131

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

WAT GA JE DOEN?

Als Deployment Project Manager ben je onderdeel van onze Business Unit Enterprise, Broadcast en Public Administration. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en leveren van uitstekende technische oplossing. Je zorgt hierbij voor de juiste werking en onderhoud (preventief en reactief). Jij hebt de juiste kennis voor het identificeren en uitvoeren van ontwikkel- en verbeterplannen voor de huidige infrastructuur om de bedrijfsresultaten te optimaliseren. Hierbij stuur je de juiste partners aan voor het leveren en bouwen van oplossingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Director van de Business Unit.

We kennen een fijne werksfeer, open cultuur met een sterke focus op  progressie. Kortom, een interessante werkplek waar we effectief werken, initiatieven stimuleren én aandacht voor onze collega’s hebben. Teams waarbinnen iedereen zich vol passie inzet en er tijd en ruimte is om van elkaar te leren.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een HBO afgerond op het gebied van Engineering, telecommunicatie is een pré
  • Je hebt sterke communicatieve- en beïnvloedingsvaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je hebt kennis en ervaring met een ITIL/Agile werkomgeving.
  • Je hebt minimaal +5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, telecommunicatie is een pré
  • Je hebt de nodige kennis van datacenter in de telecommunicatie

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Werken in multidisciplinaire teams bij dé marktleider in Europa op het gebied van dataconnectiviteit;
  • Een marktconform goed salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een lease auto, mobiliteitsplan, gezondheids-/sportbudget,
  • 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling
  • Flexibele werktijden en een aantrekkelijk thuiswerk beleid;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in Nederland en Europa bij een innovatief en snel groeiend Techbedrijf;
  • Gestimuleerd worden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over ons

Van 5G tot Smart Cities en 24/7 dataconnectiviteit: een paar jaar geleden leek het nog zó ver weg, maar inmiddels is het er allemaal dankzij ons netwerk. Met ons infrastructureel ecosysteem stellen wij de uitrol van nieuwe technologieën centraal. En we zijn trots. Als infrastructuur marktleider voor draadloze communicatie in Europa blijven we sterk groeien! Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder onze collega’s. Gedreven, creatief en open minded mensen met één doel voor ogen: de toekomst! Groei jij met ons mee?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelEvan Prodromou Explains the History of the Fediverse
Volgend artikelHet is er tijd voor, vinden wij