Cloud Engineer

0
142

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiende ambitieuze organisatie met een platte structuur en korte lijnen. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden toekomstbestendige ICT omgevingen voor het MKB. Net even anders en slimmer! Door onze persoonlijke betrokkenheid en transparante open werkwijze weten wij klanten langdurig aan ons te binden. Wij krijgen energie als onze klanten altijd en overal zorgeloos kunnen werken!

Over de functie

Als Cloud Engineer ben je in deze uitdagende functie het derdelijns aanspreekpunt voor onze klanten voor incidenten. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van de Cloud ICT uitdagingen vanaf kantoor of op locatie bij de klant. Je weet je hierbij te verplaatsen in de klant en gaat persoonlijk en betrokken te werk. Ook ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen binnen de ICT infrastructuur van klanten. Je draait je hand niet om voor het inrichten van M365, Azure, Windows-servers, netwerken en werkplekken.  De werkdag begint met ‘de dagstart’ met het team. Daarna ga je zelfstandig aan de slag en schakelt met collega’s om kennis en ervaringen te delen.

Naast het dynamische werk bieden wij ook een gezellige werksfeer! Je hebt HBO of kan je in ieder geval op dat niveau denken en werken. Wij kijken verder dan een papiertje, bij ons kun je (verder) carrière maken en jezelf ontwikkelen, ook als je wat ‘stempeltjes’ mist. Het gaat om wie je bent en wat je kan!

Wat je doet?

Onze klanten laten hun IT-Infrastructuur, Cloud omgeving, werkplekken, internet en telefoons door ons beheren en jij zorgt er voor dat ze daar probleemloos gebruik van kunnen maken. Als het dan onverhoopt toch een keer niet werkt zoals verwacht dan zorg jij er met je collega’s voor dat het snel wordt opgelost, waarbij jij vooral bij complexe problemen je vaardigheden kan toepassen.

Vanwege je ruime ervaring hebt kan je anderen aansturen, inwerken en helpen. Voor technische projecten maak je wijzigingen, de ureninschatting en voert deze ook uit.

Je hebt overzicht van werk en klanten zowel qua organisatie als inhoud. Je vertaalt ingewikkelde concepten voor de klant naar begrijpelijke taal en je verstaat de kunst om de wensen van een klant naar technische oplossingen vertalen. Je kan dit ook goed onder woorden brengen en presenteren. Je bent verantwoordelijk voor een aantal grote en/of complexe ICT omgevingen die bij jouw kennisniveau en persoonlijkheid passen. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken, controleren, adviseren en implementeren van het beveiligingsbeleid. Het gaat niet alleen om het werk, maar zeker ook om de klik!  Je kent onze klanten door en door en zorgt ervoor dat die kennis goed gedocumenteerd is in ons IT documentatie systeem zodat je collega’s de klant ook goed kunnen helpen.

Wie zoeken we?

  • Je hebt passie voor ICT.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ruime ervaring met Azure infrastructuur omgevingen en Microsoft 365 cloudoplossingen.
  • Kennis van Microsoft Citrix en VMWare is een pré.
  • Je bent ondernemend, probleemoplossend en werkt resultaatgericht en accuraat.
  • Je hebt een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal schriftelijk en mondeling.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Werken bij ons betekent

Werken met een team met bevlogenheid voor het ICT vak. Je treft een prettige, informele, collegiale en stimulerende werksfeer aan, waarbij je jouw eigen talenten optimaal kunt benutten.

  • Salaris tussen de € 3.000,- en 5.000,- per maand afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Auto van de zaak.
  • 200 vakantie uren.
  • Pensioen opbouw.
  • Telefoonvergoeding en laptop van de zaak.
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) met aandacht en ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
  • Heerlijke koffie om de dag mee te starten.
  • Jaarlijkse bedrijfsuitjes.
  • Iedere dag een gezellige verzorgde lunch.
  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving met gedreven collega’s.
  • Hybride werken

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelTop 10 storage and backup customer stories of 2022
Volgend artikelEthical Hacking Insights from HackerOne Report