IT Project Manager

0
146

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Wat ga je doen als IT Project Manager?

Als IT Project Manager ben je onderdeel van onze Shared Service Center Unit. Jouw primaire rol is het toezicht houden op en het onderhouden van alle aspecten van onze IT Projecten. Je bent bekend met het configureren, bedienen en onderhouden van netwerken, servers, beveiligingsprogramma’s en computersystemen. Jij beheert de IT-projecten waarbij jij ervoor zorgt dat projecten lopen volgens de principes die zijn vastgelegd. Jouw passie en kennis voor IT is breed  en je weet te werken met verschillende hardware, licenties en internet- en intranetverbindingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de werkplekken van de medewerkers en IT-kantoorinfrastructuur. door jouw kennis zorg je ervoor dat deze bedrijfsinfrastructuren kunnen functioneren en coördineer je met Corporate IT. Je rapporteert rechtstreeks naar de IT/PMO Manager.

We hebben een fijne werksfeer, open cultuur met een sterke focus op  progressie. Kortom, een leuke werkplek waar we effectief werken, initiatieven stimuleren én aandacht voor onze collega’s hebben. Teams waarbinnen iedereen zich vol passie inzet en er tijd en ruimte is om van elkaar te leren.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO afgerond met een richting in IT
  • Je weet hoe je moet focussen op een innovatieve en snelgroeiende werkomgeving
  • Je gebruikt je analytische vaardigheden om vooruit te denken en problemen te identificeren.
  • Je hebt goede communicatieve- en schrijfvaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
  • Je hebt een proactieve werkwijze

Wat bieden we jou?

  • Werken in multidisciplinaire teams bij dé marktleider in Europa op het gebied van dataconnectiviteit;
  • Een marktconform goed salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsplan, gezondheids-/sportbudget en homeoffice budget;
  • Een werkcultuur die gericht is op onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie en hanteren een ESG-beleid;
  • 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling;
  • Flexibele werktijden en een aantrekkelijk thuiswerk beleid;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in Nederland en Europa bij een innovatief en snelgroeiend Telecommunicatiebedrijf;
  • Gestimuleerd worden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Even kort over ons

Van 5G tot Smart Cities en 24/7 dataconnectiviteit: een paar jaar geleden leek het nog zó ver weg, maar inmiddels is het er allemaal dankzij ons netwerk. Met ons infrastructureel ecosysteem stellen wij de uitrol van nieuwe technologieën centraal. En we zijn trots. Als infrastructuur marktleider voor draadloze communicatie in Europa blijven we sterk groeien! Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder onze collega’s. Gedreven, creatief en openminded mensen met één doel voor ogen: de toekomst! Groei jij met ons mee?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelGoogle Open Sources Magritte Image-Blurring Tool
Volgend artikelLastPass Breach: Change Passwords Now