Accountmanager (Medior/Senior)

0
532

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Je staat aan de voorkant van onze dienstverlening en je bent de verbinder tussen de doelen die de klant nastreeft en onze oplossingen. Je achterhaalt de wensen van onze klanten en adviseert ze bij het inrichten van hun processen en organisatie met behulp van een moderne IT-infrastructuur. Het team waarin je komt te werken is veelzijdig. Naast productmanagement en consultants heeft het team ook veel kennis en ervaring in huis op het gebied van hybride cloud (Azure, onze eigen cloud, private), netwerken, security en digitale werkplekken (Microsoft 365). Je bouwt samen met je teamleden aan een excellente dienstverlening om de doelen van onze klanten continue te realiseren.

Jouw kerntaken

  • Je legt relaties met nieuwe klanten om interesse te wekken in onze oplossingen om hun problemen op te lossen
  • Je onderhoud relaties met bestaande klanten om ze te helpen hun doelen continue te realiseren.
  • Je analyseert samen met de klant het probleemgebied en komt tot de juiste oplossingsrichting middels gemeenschappelijke business case, solution design en (technische) roadmap. Je werkt hier nauw samen met pre-sales consultants.
  • Je ontwikkelt niet alleen jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties

Wij zoeken een intelligente, ondernemende en nuchtere collega en hebben het volgende wensenlijstje:

  • Werkervaring met verkoop van complexe IT-omgevingen (datacenter, netwerken, werkplek) en beheer van een portfolio van klanten.
  • Afgeronde relevante opleiding op hbo- of wo- niveau.
  • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen en om te zetten in een pragmatische oplossing.
  • Je denkt in kansen in plaats van problemen. Je neemt het voortouw, maakt keuzes en krijgt mensen mee; zowel IT-specialisten als business vertegenwoordigers en collega’s. Samen maak je het verschil.
  • Communicatief vaardig, een positieve instelling en een teamspeler.
  • Je bent resultaat gericht met oog voor de klant, partner(s) en collega’s.

Wat bieden wij jou?

Bij ons ontvang je een prima salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen. Hybride werken is bij ons de standaard; je werkt dus zowel op kantoor, als bij klanten als thuis. Een leaseauto is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Werken bij ons wordt als zeer prettig ervaren vanwege de relaxte werksfeer en platte organisatiestructuur. Uitgangspunten die wij belangrijk vinden zijn: vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Word jij enthousiast over deze vacature en ben je benieuwd of jij en wij bij elkaar passen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Jan Tammeling via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Jan terecht via jan@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelA Quick Look at Java Loops
Volgend artikelIT-consultant