Inside sales en Business Developer

0
59
Senior Solutions Consultants

Source is MK Digital

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ben jij gedreven en assertief, klaar om jezelf te transformeren tot de volgende generatie commercieel talent? Of je nu al ervaring hebt in business development of bereid bent deze vaardigheden te ontwikkelen, wij zoeken naar iemand met de persoonlijke drive voor succes! Ben je bekwaam in het overtuigen van anderen en in staat om de volledige koopcyclus te beheren, van voorstellen tot het vergaren van markt- en accountinformatie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch commercieel team waar gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan?

Als ideale kandidaat onderhoud je relaties met potentiële klanten om de groei van ons bedrijf te stimuleren, dit alles als één team. Je plant en voert gesprekken met klanten om hun behoeften te begrijpen, onderhoudt contact met bestaande klanten en ondersteunt marketing, sales en experts gedurende het hele verkoopproces. Bovendien bieden wij diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei in je carrière.

Vereisten

– Afgeronde HBO opleiding (HEAO CE of vergelijkbaar)
– Gedrevenheid voor succes
– Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk
– Sterk in timemanagement en organisatie
– Vermogen om potentiële klanten te identificeren en te betrekken
– Bereidheid om te leren en te groeien in het commerciële vakgebied

Wensen

– Affiniteit met IT is een pré vanwege begrip van onze producten en diensten
– Nauwkeurigheid en correctheid in woord en geschrift
– Servicegerichte persoonlijkheid met passie voor kwaliteit en energie

Verantwoordelijkheden

– Genereren van afspraken via proactieve outbound prospecting
– Samenwerken met verkoop en marketing om kansen van accounts/leads te ontdekken en te ondersteunen
– Demonstreren van sterke verkoop-, beïnvloedings- en relatieopbouwvaardigheden
– Gebruik maken van sales- en commerciële tools voor het beheren van business development en ondersteunende verkoopactiviteiten

Wat wij bieden

– Aantrekkelijk salaris en commissieregeling
– Pensioenregeling en overige sociale voordelen
– Laptop en studievoorzieningen
– Leuk en uitdagend werk in een stimulerende omgeving met geweldige collega’s!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • HBO denk- & werkniveau

  • Goed in mondelinge- en schriftelijk Nederlandse Taal

  • Drive voor succes

Inside sales en Business Developer

Source is MK Digital

Vorig artikelInside Sales Representative
Volgend artikelModern Workplace Engineer