Klantcase Codebee

0
63
Klantcase Codebee

Dit bericht verscheen eerder bij Tuxis

Codebee is een jong software development bedrijf waar gebouwd wordt aan duurzame, toekomstbestendige oplossingen voor haar klanten. Alles wat Codebee bouwt past bij een cloud first, privacy first en open source first strategie. Dat maakt ze direct uniek. Codebee bouwt bruggen tussen software en bedrijfsprocessen om het geheel gebruiksvriendelijk te optimaliseren en te automatiseren.

Wat begon als stageproject groeide uit als een stabiel, snelgroeiend software bedrijf met specialisten op het gebied van design, koppelingen en dataverwerking. Waar veel bedrijven hun processen moeten aanpassen aan bestaande software, zet Codebee de bedrijfsprocessen en gebruiksgemak op de eerste plaats en zorgt dat de software de processen ondersteund. De talentvolle organisatie onderhoudt korte lijntjes waardoor er snel en kundig oplossingen geboden kunnen worden.

Een applicatie bouw je niet voor de korte termijn en daarom streven wij ernaar zo min mogelijk door derden gebouwde tools te gebruiken zodat we geen last hebben van veroudering van die tools. Wat we wel doen is modules bouwen die we kunnen hergebruiken. Zo kan er snel basisfunctionaliteit opgeleverd worden en de focus gelegd worden op het deel van de applicatie die het voor onze klanten uniek en praktisch maakt. Door het zelf te bouwen zijn we ook niet afhankelijk van updates van derden en, niet onbelangrijk, kan de software overal gehost worden. Het zou zonde zijn als de software efficiënt en voordelig gebouwd wordt en vervolgens door een vendor lock-in aan de hosting kant de kosten uit de bocht vliegen.

Michael Holstein, Head development bij Codebee, vertelt waarom Codebee gebruik maakt van de diensten van Tuxis.

Dit bericht verscheen eerder bij Tuxis

Vorig artikelIT Sustainability Think Tank: Sustainable innovation in the age of AI
Volgend artikelAI innovation key to UK business, but obstacles threaten progress