Technical Consultant

0
3
Senior Solutions Consultants

Source is MK Digital

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ben jij een ervaren “senior techie” die communicatief sterk is en wil bijdragen aan complexe IT-omgevingen? In deze functie werk je aan migraties, implementaties en adviestrajecten voor klanten binnen de werkvelden Server Based Computing, Virtualisatie en System Management (Citrix, VMware en Microsoft). Een MCSA of MCSE 2012-certificering is een pre, net als ervaring met Azure of Citrix Cloud.

Jouw profiel als Technical Consultant

Je hebt een passie voor techniek en bent een uitstekende communicator, zowel richting klanten als collega’s. Continu leren en jezelf verbeteren is voor jou vanzelfsprekend, en in deze rol krijg je de kans om je vaardigheden en kennis te verdubbelen.

Het team bestaat uit ambitieuze professionals die altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Er wordt volop geïnvesteerd in jouw groei met inspirerende samenwerkingen, voortdurende talentontwikkeling, en goede arbeidsvoorwaarden. Je hebt ook een stem in de projecten waar je aan werkt en bij welke klanten je wordt ingezet.

Minimale vereisten zijn 8 jaar werkervaring en bewezen ervaring in IT-consultancy.

Jouw kennis en certificeringen

  • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)
  • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
  • VMware Certified
  • Citrix Certified

Dit kun je verwachten

In deze organisatie staat de mens centraal, waarbij technologie altijd dient om het werk van klanten makkelijker, veiliger en efficiënter te maken. Je werkt samen aan toekomstbestendige IT-oplossingen die strategisch, technisch en financieel een meerwaarde bieden.

De professionals binnen het team denken mee, kijken vooruit en verliezen nooit de praktische haalbaarheid uit het oog. Ze zijn niet bang om eigenwijs te zijn wanneer ze geloven dat een andere oplossing beter voor de klant is.

Specialisaties

  • IT-oplossingen voor optimale werkplekken: workspace improvement
  • Optimalisatie van IT-werkprocessen en infrastructuur: automation & orchestration
  • Veiligheidsbeheer van data en persoonsgegevens: identity & access management

Wat krijg jij?

  • Een “Red Carpet Treatment” inclusief een auto naar keuze (benzine, diesel, hybride, elektrisch)
  • Beloningen bij het behalen van certificaten
  • 200 uur vakantie en 8% vakantietoeslag
  • Toegang tot een gameroom en kansen om FIFA-kampioen te worden
  • Studietrips, loopbaanbegeleiding, flexbudget voor een mobiel en laptop naar keuze
  • Uitgebreide aanvullende verzekeringen

Met deze voordelen kun je rekenen op een werkplek waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

We zoeken

  • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

  • VMware Certified

  • Passie voor techniek

Technical Consultant

Source is MK Digital

Vorig artikelSystem Engineer