Modern Workplace Engineer

0
74
Senior Solutions Consultants

Source is MK Digital

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Bij ons staat klantsucces en persoonlijke ontwikkeling centraal. Dagelijks ontwikkelen, migreren en beheren we de datacenter- en cloudoplossingen van diverse klanten. Dankzij onze ervaring zijn we in staat zelfs de meest uitdagende vragen op te lossen op het gebied van IT en cloud.

Ons onderscheid in de markt komt voort uit onze focus op kwaliteit. We blijven voortdurend werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers en helpen hen hun eigen doelen te bereiken. Hierdoor volgen mooie resultaten voor onze klanten vanzelf, terwijl jij persoonlijk succes ervaart.

We zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s die deel willen uitmaken van ons professionele team. Wil jij plezier hebben en het verschil maken op het gebied van inhoud en visie? Je hebt minstens 3 jaar ervaring met IT en cloud voor projectwerk en bent op zoek naar een functie met gevarieerde taken en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij ons krijgt elke medewerker een trainingsplan op maat, zodat iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. Dit draagt bij aan de hoge kwaliteit van ons werk. Je start op jouw eigen niveau in het beheer- of projectteam en leert geleidelijk de visie van het bedrijf op inhoud en ontwikkeling kennen, zodat je het verschil kunt maken voor onze klanten.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Als je jezelf herkent in dit profiel, ben je mogelijk onze nieuwe collega!

Projecten

Bij ons werk je aan projecten en bied je ondersteuning aan middelgrote tot grote organisaties op het gebied van ICT-teams voor de implementatie van Identity & Access Management, Information Protection en Intune Defender. Als je ook ervaring hebt met Azure, kunnen de werkzaamheden worden uitgebreid naar dat gebied. We begeleiden klanten van A tot Z bij succesvolle implementaties, onderhouden de code voor de klant en staan klaar om hen te ondersteunen met de juiste maatregelen op basis van resultaten uit de Defender for Cloud propositie.

Eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als consultant of systeemingenieur met Microsoft 365, en/of bent bereid om verdere opleidingen te volgen. Je hebt minimaal een HBO-denkniveau door opleiding of ervaring (minimaal MBO ICT, Niveau 4). Je hebt certificaten SC-300, MS101 & MD101 of equivalente kennis, en een professionele houding. Daarnaast beheers je zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse taal uitstekend.

Wensen of pré’s

Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft InTune en andere infrastructuren en publieke cloudservices. Je hebt ervaring met middelgrote tot enterprise-omgevingen en kennis van en ervaring met Azure Virtual Desktop (AZ140) en Azure als architect (AZ104). Je hebt ervaring met het ontwerpen van oplossingen voor cloudproviders en beheerst de Engelse taal goed.

Ambities

Je bent bereid om studies of opleidingen te volgen, waarbij persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Er is mogelijkheid tot doorgroeien binnen een snelgroeiend bedrijf.

Je werkt altijd nauwkeurig en zorgt voor heldere documentatie, want service management of een project is niet compleet zonder dit aspect. Verder zoeken we een servicegerichte persoonlijkheid die met veel energie en passie werkt en kwaliteit belangrijk vindt.

Het aanbod

We bieden diverse functies met verschillende activiteiten, projectwerk, ondersteuningstaken en adviserende werkzaamheden in een gemotiveerd team. We bieden zeer aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, uitdagend werk in een stimulerende omgeving met geweldige collega’s.

Pakket

We bieden een goed salaris dat past bij je vaardigheden en ervaring, en daarnaast betalen we bonussen uit voor bijzondere prestaties van medewerkers of teams. Ook bieden we aantrekkelijke pensioen- en sociale regelingen, de mogelijkheid tot deelname in de onderneming, een auto van de zaak, een laptop, een mobiele telefoon, studievoorzieningen, gezellige lunches en leuke activiteiten met je nieuwe collega’s!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • HBO denk- en werkniveau

  • Professionele houding

  • Uitstekend in mondelinge- en schriftelijk Nederlandse taal

Modern Workplace Engineer

Source is MK Digital

Vorig artikelInside sales en Business Developer
Volgend artikelHow to avoid joining the Dead Java Code Society