maandag 15 juli, 2024

Over ons

Edgedatacenters is ontwikkeld door Cloudsuppliers als voorbeeld van de mogelijkheden op het gebied van content en webdevelopment. Deze site bevat naast de laatste trends en ontwikkelingen op Cloud en Datacenter gebied, de laatste technische (geautomatiseerde) snufjes op het gebied van WordPress ontwikkeling.

Mark Karsch: “Vanuit Cloudsuppliers hebben wij geen enkele ambitie om van Edgedatacenters een serieus media platform te maken. Wat ik wel belangrijk vind is dat IT-partijen op een nieuwe manier leren kijken en luisteren naar wat content is. Geïntegreerd in dit platform zijn verschillende manieren van linkbuilding, social advertising en marketing automation. Mocht u meer willen weten over dit platform, neem dan vrijblijvend contact met ons op!”

Hoe en wanneer kunnen we elkaar helpen?

  • U heeft veel content waar u een plek voor zoekt
  • U staat op het punt om een advertentiecampagne te lanceren en u zoekt een mogelijkheid om de campagne voordelig te testen
  • De campagne voor uw bedrijf staat, maar u mist een database
  • Ook u ziet dat uw huidige manier van communiceren naar uw klanten misschien niet meer van deze tijd is

Geïnteresseerd? Neem contact op via het contactformulier van Cloudsuppliers of bel direct 023-2014500.

Oprichter: Mark Karsch – eigenwijs, vindingrijk en een aantal onverwacht interessante resultaten

Mark Karsch: Al 20 jaar communicatie-expert in de IT

Met inmiddels een stevige ervaring in de digitale branche is Mark één van de bekende gezichten binnen de branche.

Hij is oprichter en eigenaar van Cloudsuppliers, waar 5 mensen werken aan marketing en communicatie, uitsluitend voor bedrijven uit de cloud, hosting en datacenter wereld. Doordat Mark als sinds 2000 zelf actief is in de sector, eerst als marketeer en sales expert voor bedrijven als Interoute en EvoSwitch, en nu al meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer, heeft Cloudsuppliers een unique expertise in de communicatie en marketing van cloud en datacenter diensten.

Zo heeft Mark hosting provider Trans-iX begeleid bij hun stormachtige groei van 2 Linux en 2 Microsoft engineers naar een innovatief bedrijf van meer dan 20 man. Ook ondersteunt Cloudsuppliers al een aantal jaren brancheorganisatie Dutch Cloud Community in hun communicatie en organiseert het grote evenementen zoals de Dutch Night@CloudFest. Andere bekende klanten van Cloudsuppliers zijn GCore en Cogent Communications.

Een ander bedrijf van Mark is MK Digital, waar zijn team een focus heeft op werkgevercommunicatie,, ook weer gespecialiseerd in de tech sector. Niet iedere werkgever past bij ieder bedrijf, weet Mark uit ervaring. De afstemming tussen werkgever en werkzoekende en het matchen, niet alleen van skills, maar ook van sociale intelligentie en verwachtingen, is de sleutel tot succesvol recruitment.

De kracht van de bedrijven van Mark ligt in de diepe kennis van de industrie en van de markt die Cloudsuppliers en MK Digital door de jaren heen hebben opgebouwd. Door de focus te houden op hosting, cloud en datacenters en niet een generalist te zijn zoals de meeste partijen in de markt, kan Mark organisaties adviseren met hun communicatie op de gebieden waar zij en hun klanten actief zijn. En daarmee de opdrachtgevers in hun eigen vakgebied te helpen om nog succesvoller te zijn.