donderdag 23 mei, 2024

Effectieve IT-diensten voor uw datacenter

Edgedatacenters levert effectieve IT-diensten voor uw datacenter. Wij doen al het werk voor u door het identificeren, kwalificeren, selecteren en sourcen van nieuwe datacenter- en netwerkoplossingen met behulp van onze uitgebreide IT-projectmanagementdiensten, consultancyvaardigheden en internationale partners.

Wat kunnen wij voor u doen?

Met Edgedatacenters als partner kunt u zonder problemen kwalitatieve IT- en telecom-infrastructuur inkopen. Onze belangrijkste functie is het bieden van een proactieve, onafhankelijke en deskundige schakel tussen vraag- en aanbodzijde voor de selectie en inkoop van nieuwe datacenterdiensten.

Met meer dan 14 jaar ervaring kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een stabiele en veerkrachtige stroomvoorziening, effectieve koeling een gegarandeerde fysieke beveiliging én dat u een gedegen controle krijgt op deze diensten.

Het vinden van de juiste datacenteroplossingen

Door het selectieproces te stroomlijnen met de juiste commerciële beoordelingen, operationele reviews en contractbeheer, vindt Edgedatacenters de juiste oplossing voor u. Ons uitgebreide en groeiende netwerk omvat gespecialiseerde dienstverleners in vele disciplines. Dit netwerk omvat colocatieproviders met rack-ready oplossingen, ontwikkelaars van nieuwe datacenters waarin de nieuwste denkwijzen en gespecialiseerde beheerdiensten zijn geïntegreerd, ISP’s en wereldwijde telecomcarriers.

Uitgebreide beoordelingen

Om de juiste datacenteroplossing voor uw bedrijf te kunnen selecteren, voeren wij grondige beoordelingen en evaluaties uit om hierdoor de beste resultaten te bereiken. Via een groeiend aantal sterke relaties met dienstverleners en partners beoordelen wij namens onze klanten een reeks technische kenmerken van datacenters, waaronder de gebruikte infrastructuur, telecomconnectiviteit en operationele servicekwaliteiten, maar ook de zakelijke referenties van de eigenaar.

Wij bieden ook:

  • Sales Consultancy
  • Sales & Procurement advies
  • Pipeline Development
  • Sales Support activiteiten inclusief klantdatabase beheer en ontwikkeling
  • Project Management & rapporteren
  • SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, and Threats) analyse
  • Klantbetrokkenheid
  • Offerte voorstellen
  • Algemene Account Management activiteiten
  • Technische beoordelingen van potentiële datacentra en de referenties van de eigenaar/exploitant

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op via redactie@edgedatacenters.nl of bel direct 023-2014500.