Senior Consultant

0
67
Senior Solutions Consultants

Source is MK Digital

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Wij zijn een innovatieve organisatie die bekend staat om zijn toewijding aan klanttevredenheid en technologische vooruitgang. Onze klanten roemen ons om onze vastberadenheid om altijd de beste technologische oplossingen te bieden die binnen het budget passen en in een veilige omgeving worden ingezet.

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin je deel uitmaakt van een hecht team van technische experts. Bij ons krijg je de kans om voorop te lopen in marktontwikkelingen. Onze klanten variëren in grootte van 5 tot 500 werkplekken.

Onze diensten worden gevormd door de vraag uit de markt te beantwoorden met innovatieve oplossingen. Samen met onze leveranciers streven we ernaar de nieuwste technologieën te integreren, zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen op de lange termijn. Kortom, wij bieden alles wat een organisatie nodig heeft om zich te onderscheiden in de digitale wereld van vandaag.

Jouw rol als Senior Consultant

Als Senior Consultant bij ons ben jij de specialist die als laatste aanspreekpunt fungeert voor zowel onze klanten als je collega’s, zonder daarvoor terug te deinzen. Teamwork staat centraal bij ons, dus naast het leiden van projecten ben je ook een mentor voor je collega’s die kunnen profiteren van jouw kennis. Je bent verantwoordelijk voor grote projecten, variërend van netwerkmigraties tot het opzetten van virtuele omgevingen in Azure.

Je hebt de vrijheid om zelfstandig oplossingen te adviseren, ontwerpen en implementeren. Als projectleider bewaak je de verwachtingen, realisatie en planning van de projecten. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hierin essentiële elementen.

Wat neem je mee?

Naast een collegiale, zelfstandige, flexibele en klantvriendelijke instelling, verwachten wij het volgende:

  • Je werkt en denkt op MBO+ of HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante ervaring in de IT.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent oplossingsgericht.
  • Je bent proactief en leert snel.
  • Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van werkzaamheden.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het (bij voorkeur geautomatiseerd) beheren van Windows Server omgevingen (Microsoft Hyper-V, Windows Server 2012-2019).
  • Ervaring met Microsoft 365 oplossingen (WVD, Sharepoint en AzureAD) is een pré.
  • Ervaring met Powershell is een pré.
  • Je hebt ervaring met netwerkconfiguratie en onderhoud, bij voorkeur met Juniper, Mikrotik, Aruba en Fortinet.
  • Ervaring met monitoring- en beheersystemen zoals PRTG, Solarwinds, etc.
  • Ervaring met VoIP-oplossingen zoals 3CX, Teams en Broadsoft.
  • Bereidheid om deel te nemen aan onze 24/7 storingsdiensten in wisselende diensten.
  • Je woont binnen een straal van 40 kilometer van onze vestigingen in Harderwijk of Zwolle.

Wat wij jou bieden

Binnen onze organisatie heerst een open, flexibele no-nonsense cultuur waarin passie voor klanten en technologie centraal staat. Je komt terecht in een hecht team waar je warm wordt verwelkomd.

In je werk ervaar je korte communicatielijnen, een hoge mate van betrokkenheid en continue ontwikkeling van je eigen expertise. Wij bieden volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en bieden daarom een afwisselende functie. Natuurlijk bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een leaseauto.

 

3.5

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Minimaal 4 jaar relevante ervaring in de IT

  • Ervaring met Powershell is een pré

  • Bereidheid om deel te nemen aan onze 24/7 storingsdiensten

Senior Consultant

Source is MK Digital

Vorig artikelFewer than half of organisations achieve GenAI efficiency gains
Volgend artikelDeep dive: How Pure Fusion plans to implement storage classes