De sponsors van de 5de Dutch Night @CloudFest zijn bekend!

0
484

De definitieve sponsoren van de vijfde editie van Dutch Night @Cloudfest zijn bekend.

Dit jaar belooft de grootste en drukbezochtste editie ooit te worden: we verwachten op maandagavond 25 maart meer dan 500 bezoekers uit de Nederlandse cloud en hostingsector. Het organiseren van dit grote event krijgen we natuurlijk niet voor elkaar zonder de steun van onze sponsoren. We zijn dankbaar en trots dat zoveel mooie bedrijven uit de ISPConnect community willen helpen met het organiseren van dit grote Nederlandse feest.

Veeam, NDIX, maincubes, Nederland ICT, Ynvolve, Kingston, HPE, Nutanix, Insight, Xolphin en Maxcom zijn dit jaar de trotse sponsoren van Dutch Night @CloudFest. Wij hopen dat jullie als gasten van de gelegenheid gebruik zullen maken om hen te ontmoeten. Dutch Night is inmiddels een traditie, dit is het moment om iedereen weer te zien en om afspraken te maken voor de rest van de week. De aanmeldingen lopen storm. Meld je nu (gratis) aan voor zowel CloudFest (met de gratis ISPConnect code) als voor de Dutch Night.

Meer dan alleen de Dutch Night
De steun van onze sponsors gaat ook wat verder dan het feest op de maandagavond: dankzij hen verzorgen we ook dit jaar de NL Meeting Points, waar we jullie uitnodigen om onder het genot van een drankje met elkaar te netwerken. De NL Meeting Points zijn te herkennen aan de oranje beach flags. Tijdens Dutch Night krijg je een programmaboekje waar precies staat waar en wanneer je de Meeting Points kan vinden.

Dit jaar heten we jullie op dinsdagavond voor het eerst welkom bij het Dutchies diner. Dit diner wordt georganiseerd bij hotel Löwen in Rust, is inclusief twee halve liters bier en is gratis voor leden van ISPConnect. Meld je snel aan want we zitten bijna vol.

Sponsormogelijkheden

Had jij ook interesse gehad in het sponsoren van Dutch Night @CloudFest maar was je te laat? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken wat de opties zijn voor Dutch Night @CloudFest 2020 of voor de andere netwerkevenementen die we dit jaar nog organiseren. Neem contact op met mark.karsch@ispconnect.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Tot ziens in Rust, tot 25 maart!

Simon Besteman

Source link

Vorig artikelVeeam Backup voor Microsoft Office 365 versie 3 nu beschikbaar
Volgend artikelAdvieskantoor METRI versterkt directie met Sergej Berendsen