Verizon Enterprise Solutions brengt geïntegreerde connectiviteit naar gebruikers van Microsoft Teams – CloudWorks

0
471

Verizon Enterprise Solutions brengt geïntegreerde connectiviteit naar gebruikers van Microsoft Teams

Verizon Enterprise Solutions lanceert een nieuwe samenwerkingsdienst die gebruikers van zijn netwerk in staat stelt om hun spraakinfrastructuur te integreren met een Microsoft Teams-omgeving. De dienst is beschikbaar in 80 landen.

De nieuwe dienst maakt gebruik van verbindingen via Direct Routing en Verizons SIP Trunking. Op deze manier krijgen gebruikers toegang tot de samenwerkingsfuncties van Microsoft Teams, zoals bellen met en naar traditionele telefoons, VoIP en mobiele verbindingen. De gevirtualiseerde cloud-dienst wordt mogelijk gemaakt door Session Border Control as a Service (SBCaaS) van Verizon. Dat betekent dat organisaties niet in aanvullende hardware hoeven te investeren.

Microsoft Teams is een zakelijk unified communications (UC)-platform dat een combinatie biedt van permanente chats, videovergaderingen, bestandsopslag (met de mogelijkheid om binnen bestanden samen te werken) en applicaties. De dienst is gebaseerd op een Office 365 Groups-abonnement en biedt modules voor integratie met producten van andere leveranciers. Microsoft maakte recentelijk bekend dat Teams inmiddels wereldwijd wordt gebruikt door 500.000 organisaties, waaronder 91 Fortune 100-ondernemingen.

“Bedrijven zijn voortdurend op zoek naar tools en oplossingen die de productiviteit en samenwerking naar een hoger plan brengen”, zegt Shawn Hakl senior vice president Business Products bij Verizon. “De integratie van SIP Trunking van Verizon met Microsoft Teams stelt gebruikers in staat om te profiteren van het beste van beide werelden. Ze kunnen een beroep doen op betrouwbare communicatiediensten van Verizon die naadloos zijn geïntegreerd met hun samenwerkingssoftware, Microsoft Teams.”

De nieuwe oplossing vormt een aanvulling op het aanbod van geavanceerde communicatieoplossingen van Verizon en is per direct verkrijgbaar in 80 landen.

Source link

Vorig artikelAdoptie open source hardware groeit sneller dan verwacht – CloudWorks
Volgend artikelZo simpel als het lijkt… – CloudWorks