Hoe ziet de toekomst van Test Automation eruit?

0
486

Hoe ziet de toekomst van Test Automation eruit?

Op de Test Automation Days 2019 bespreken we de toekomst van test automation in de continu veranderende wereld. In een wereld waarin alles continu moet zijn, is test automation ook geëvolueerd naar een continu proces: leveren van software, testen, leren, waarde creëren, etc.? Hoe pas je je aan aan een continue wereld? Hoe houd je het en houd je bezig met voortdurende verandering ten opzichte van Testautomatisering? Of denk je dat ‘continu’ niets meer is dan een hype om extra druk te zetten op alles wat we doen?

Ontdek het allemaal op de Test Automation Days 2019.

Dag 1 – 19 juni

Een intensieve dag bestaande uit workshops van een halve dag, waarbij tools, technologieën en innovatieve werkwijzen floreren! Kies 2 exclusieve 3 uur masterclasses uit ons programma.

Dag 2 – 20 juni

Onze belangrijkste conferentiedag, gericht op het uitwisselen van ideeën en tips, inspiratie opdoen en netwerken. Een uitgebreid programma met inspirerende keynotes, waaronder best practices, workshops, masterclasses en een testautomatisering laboratorium voor meer praktijkgerichte ervaringen.

Maak kennis met onze keynote speakers:

  • Paul Gerrard, Principal bij Gerrard Consulting & teacher, auteur, webmaster, programmeur, tester, conferentieluidspreker, roeicoach en uitgever
  • Dorothy Graham, is al bijna 50 jaar actief in softwaretests en testautomatisering en is co-auteur van 5 boeken
  • Mirjana Kolarov, Test Architect bij Levi9 IT Services, medeoprichter bij Test’RS Club
  • Amir Rustamzadeh, Senior Engineer, Cypress
  • Ard Kramer, Program Chair Test Automation Days

Bekijk het volledige programma.

Maak kennis met ‘s werelds toonaangevende experts in Test Automation

Registreer u nu en garandeer uw plaats op deze unieke conferentie. Ontvang €50,- korting via AppWorks en CloudWorks met code TAD19CW50

Source link

Vorig artikelWaarom IoT en AI een vlucht gaan nemen door de Digital Twin
Volgend artikelKickStart Europe 2020 voegt ‘edge’ toe als een van de hoofdthema’s