Interessant lezingenprogramma UPS-Day 2019

0
461

Interessant lezingenprogramma UPS-Day 2019

De redactie van DatacenterWorks heeft twee nieuwe sprekers bereid gevonden een presentatie te verzorgen tijdens de UPS-Day 2019. Het gaat om Bart Wijffels en Mees Lodder. Bart Wijffels heeft als subsidieadviseur uitgebreid gerekend aan UPS-installaties en zal tijdens de UPS-Day laten zien tot welke resultaten dit rekenwerk kan leiden. Mees Lodder geeft tijdens de UPS-Day een toelichting op de zojuist gelanceerde Datacenter Idle Coëfficiënt (DIC).

Tijdens de UPS-Day 2019 spreekt ook Jan Duffhues van de gemeente Amsterdam. Hij zal dieper ingaan op de plannen die binnen Amsterdam bestaan om het beleid ten aanzien van datacenters aan te passen. Zijn presentatie luistert naar de titel: ‘Amsterdam en datacenters; waarom een nieuwe samenwerking noodzakelijk is’.

Ook zal Dirk Harryvan van adviesbureau Certios spreken. Mede gebaseerd op het Europese Opera-project waar Certios aan heeft deel­genomen, zal Harryvan spreken over ‘Energie en vermogen – de invloed van energiebesparende functies in ICT-apparatuur op de E-infrastructuur van het datacenter’. Daarmee haakt hij onder andere in op de discussie die al geruime tijd gaande is over het energieverbruik van zogeheten ‘idle servers’.

De UPS-Day 2019 vindt plaats op donderdag 13 juni in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. De komende weken zullen nog meer sprekers bekend worden gemaakt. Klik hier voor de meest actuele informatie.

Source link

Vorig artikelSAP introduceert zakelijke apps voor iOS en Mac
Volgend artikelBack-IT 365: nieuwe dienst voor geautomatiseerde back-ups van Office 365