Commvault verbetert herstelmogelijkheden voor Nutanix Files 3.5

0
443

Commvault verbetert herstelmogelijkheden voor Nutanix Files 3.5

Commvault  maakt bekend dat Commvault Complete Backup and Recovery integratie biedt voor het beschermen en herstellen van data in Nutanix Files 3.5. Deze laatste release biedt een scale-out oplossing voor bestandsopslag die gebruikmaakt van de met de cloud vergelijkbare flexibiliteit van de hyperconverged infrastructure (HCI)-architectuur van Nutanix.

Dankzij de ingebouwde ondersteuning van Commvault kunnen organisaties eenvoudig overstappen naar de nieuwe versie van Nutanix Files. Daarmee kunnen ze tijd en mankracht besparen en blijven voldoen aan alle SLA’s.

Commvault kan dankzij de integratie met Nutanix Files 3.5 herstelmogelijkheden voor enterprises naar de nieuwe oplossing van Nutanix brengen. Commvault Complete Backup and Recovery houdt bestanden veilig, voorziet in een complete reeks van granulaire herstelopties en biedt de mogelijkheid om elke beheerde back-up te herstellen, ongeacht de bron- of doellocatie. Dit is mogelijk van en naar omgevingen ongeacht de locatie (cloud- en multi-cloudomgevingen of hybride).

“Onze samenwerking met Commvault stelt ons in staat om tegemoet te komen aan de duidelijke behoefte van bedrijven aan databescherming en gegevensherstel binnen hun multi-cloudomgevingen”, zegt Dave Kresse, vice president en directeur Nutanix Files. “De kant-en-klare ondersteuning van Commvault voor Nutanix Files 3.5 geeft blijk van onze nauwe technische en go-to-market-samenwerking. Samen staan we sterker. Door het bundelen van onze krachten kunnen we klanten voorzien van innovatieve technologieën die hen in staat stellen om sneller producten en diensten op de markt te brengen en nieuwe omzetstromen te genereren. Daarbij kunnen ze rekening op optimale ondersteuning door twee brancheleiders.”

“Nutanix Files combineert de waardepropositie van HCI met een eersteklas oplossing voor enterprise databeheer en gegevensherstel. Organisaties kunnen dankzij de integratie van de technologie van Commvault profiteren van grip op en een verbeterde bescherming van bedrijfskritische data”, zegt Brian Brockway, de chief technology officer van Commvault. “Onze R&D-teams werken al geruime tijd met elkaar samen om toegevoegde waarde naar onze oplossingen te brengen. We zijn er trots op om de markt aan te blijven voeren door de uitgebreide mogelijkheden voor databescherming en gegevensherstel van Commvault te koppelen aan innovatieve nieuwe oplossingen van Nutanix.”

Source link

Vorig artikelOnderzoek Telefoonboek.nl: ‘Bij deze beveiligingsbedrijven kunt u het beste terecht’
Volgend artikelSynology onthult DiskStation Manager 6.2.2